pasat-brave

pasat-brave

Član
kum mi ima pasata 1998 god,1.9 tdi,ima neki cudan problem,zadnja oboja vrata nekad nece da se zatvore ama bas nikako,nema niti onog prvog zuba sto zakaci malo,jednostavno hoce da zatvori i ona se vrate samo,do cega bi moglo biti,one brav eu vratima nisu slomljene,podmazivao sa nekom bjelom mascu i ponekad se zatvori,jel problem u bravam ili necem drugom ,(opet da je u bravama nebi na obje strane istodobno se to desilo) imal jos kakva caka

pa ima daljinsko..ili centralno...(ali ja pretpostavljam daljinsko..) koje pravi problem na bravama...
s tim da lazes da je istovremeno..znaci vise je elektronski kvar..nego mehanicki!!:icon_confused:

Član
jbg sta ja imam lagati tu kad sam vidio da covjek veze iznutra oboja vrata da se ne otvore u voznji....ima daljinsko...i kad zaklj,spuste se oni pipci al vrata i dalje otvorena,nesto nesalje signal na te zadnje brave,odakle dolazi signal na njih iz vozacevi vrata sa glavne brave ili iz modula za daljinsko,

amkos je napisao(la):
jbg sta ja imam lagati tu kad sam vidio da covjek veze iznutra oboja vrata da se ne otvore u voznji....ima daljinsko...i kad zaklj,spuste se oni pipci al vrata i dalje otvorena,nesto nesalje signal na te zadnje brave,odakle dolazi signal na njih iz vozacevi vrata sa glavne brave ili iz modula za daljinsko,

ispravka..pravopisan greska je ahahah KAŽEŠ
SORRY