Parking u ZE

Parking u ZE

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
imas nekoliko lokacija cuvanje je 5 KM,znaci ima cuvar i mislim da je auto osigurano,a ako hoces djabe imas dosta lokacija,samo pazi da nije rezervisano i trazi da je osvjetljeno ;)

jel to cabrio dolazi u Ze :icon_question:

BHT Ovisnik
jest da je zenica opasna al nama nikada nitko nije taknuo auto cak ne bude ni na nekom svjetlu,ulica jalimamov put,jos se u autu vidi kriz i nikome ne smeta

MTR

Član
moze kod mene ostavit , imam kera , kamere , rasvjetu , alarm , ogradu , senzore i opet mi oluke klepili :icon_confused::icon_confused::lol::lol::lol::lol::lol:

Član
tvrdoglavi je napisao(la):
imas nekoliko lokacija cuvanje je 5 KM,znaci ima cuvar i mislim da je auto osigurano,a ako hoces djabe imas dosta lokacija,samo pazi da nije rezervisano i trazi da je osvjetljeno ;)

jel to cabrio dolazi u Ze :icon_question:

Trebalo bi sutra ako Bog da da dodje i ja zajedno sa njim :)

Član
Pa cisto sumnjam da ce se neko zajebavat da ti digne keca...parkiraj ga negdje na parkingu kod neke zgrade, izvadi plocicu i sto imas vrijednosti u njemu da nemaju ga razloga obit i nece ti niko nista garant...

Član
nodiash je napisao(la):
Pa cisto sumnjam da ce se neko zajebavat da ti digne keca...parkiraj ga negdje na parkingu kod neke zgrade, izvadi plocicu i sto imas vrijednosti u njemu da nemaju ga razloga obit i nece ti niko nista garant...

ma koce ga ?

Član
Ma ne bojim se ja da ce ga neko ukrasti, treba vremena i vremena za to, peglanja i peglanja ;) nego radi krova ;)

Član
legionar je napisao(la):
Ma ne bojim se ja da ce ga neko ukrasti, treba vremena i vremena za to, peglanja i peglanja ;) nego radi krova ;)

sto radi krova ne kontam? mislis da ce ga majmuni poderat il tako nesto..skinut sta ja znam?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.