IGY Član 12.05.2007 #1 kako je doslo do udesa neznam detalje, ali izgledalo je uzasno, naisao minutu nakon sto se udes desio, jedna osoba po mojoj procjeni tesko povrjedzena
kako je doslo do udesa neznam detalje, ali izgledalo je uzasno, naisao minutu nakon sto se udes desio, jedna osoba po mojoj procjeni tesko povrjedzena
Fiesta_Boy Član 12.05.2007 #2 ouuu to je moja ulica ali bas ne znam koji je razlog udesa...tu su udesi rijetki
legionar Član 12.05.2007 #3 Po meni ovdje je neko morao biti pijan da bi doslo do ovakvog udesa na ovakvom mijestu!
edo_16v Član 12.05.2007 #4 legionar je napisao(la): Po meni ovdje je neko morao biti pijan da bi doslo do ovakvog udesa na ovakvom mijestu! Kliknite za proširenje... upravo tako
legionar je napisao(la): Po meni ovdje je neko morao biti pijan da bi doslo do ovakvog udesa na ovakvom mijestu! Kliknite za proširenje... upravo tako
V ViRtuAL Član 13.05.2007 #5 A josh ako je nastradao onaj koji nije pio,tj nije bio uzrochnik nesreche....ali ko che ga znati:icon_confused:
A josh ako je nastradao onaj koji nije pio,tj nije bio uzrochnik nesreche....ali ko che ga znati:icon_confused:
V ViRtuAL Član 13.05.2007 #6 A josh ako je nastradao onaj koji nije pio,tj nije bio uzrochnik nesreche....ali ko che ga znati:icon_confused:neko je nastradao to je problem
A josh ako je nastradao onaj koji nije pio,tj nije bio uzrochnik nesreche....ali ko che ga znati:icon_confused:neko je nastradao to je problem