Bekir_SA Član 11.03.2008 #6 renault R-5 je napisao(la): nisam ovo vidio do sad dobra fora Kliknite za proširenje...
KoKUz Član 12.03.2008 #7 SamiRX-8 je napisao(la): Evo jedna i od mene Kliknite za proširenje... ova je josh bolja :lol: (a to shto je staro - pa nismo svi u isto vrijeme mrak s ochiju skinuli)
SamiRX-8 je napisao(la): Evo jedna i od mene Kliknite za proširenje... ova je josh bolja :lol: (a to shto je staro - pa nismo svi u isto vrijeme mrak s ochiju skinuli)
ninana Član 12.03.2008 #11 KoKUz je napisao(la): nanani (nocna ptica) Kliknite za proširenje... heheh tu sam ja. imam posla, pa malo i forum :icon_smile:
KoKUz je napisao(la): nanani (nocna ptica) Kliknite za proširenje... heheh tu sam ja. imam posla, pa malo i forum :icon_smile:
tibor987 Član 12.03.2008 #13 SamiRX-8 je napisao(la): Evo jedna i od mene Kliknite za proširenje... Haha, evo ko narucena za tettkice nase
SamiRX-8 je napisao(la): Evo jedna i od mene Kliknite za proširenje... Haha, evo ko narucena za tettkice nase
Faya_M5 Član 12.03.2008 #15 to ti je bar lako...nabavi koji bilo kombi, a naljepnicu je lako nac : ))