Padanje obrtaja Pug 206

Padanje obrtaja Pug 206

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Pozz ljudi imam problem nije veliki ali ni mali ... muci me vec neko vrijeme. Upalim auto nekada i obrtaji mu padnu ispod 10 do 0 motor zadrhti nekada se ugasi nekada se vrati na normalu(10).. Zna mi se nekada dogoditi i kada sam u voznji kada mjenjam brzine da padnu i auto mi se ugasi .. Auto je Pug 206 14B redovito servisiran.. Sada neznam docega bi moglo biti pa ako netko zna volio bih da mi pomogne. Unaprijed zahvaljujem.

Član
od pritiska pumpe, preko ecu, potenciomjera gasa, neodgovarajucih svjecica, dizni, bobine, more razloga zato dijagnostika majka ;)

Mozda je lose i gorivo. Ja imam isti motor, i sipam na OMV-u, prije 95-ticu, sad OMV Super 100.

Meni se to samo jednom desilo, ali kratko: kad sam iskljucio akumulator, radi ugradnje kasetofona, nakon sto sam ponovo spojio, kad sam upalio auto, obrtaji su skakali i motor nije mirno radio nikako, skoro pa da se hoce ugasiti, ne prima gas itd...

Problem je rijesen tako da sam auto ugasio, izasao iz auta, zakljucao ga (daljinski) i otkljucao, i valjda se ECU restartovao, i bilo je sve normala poslje toga.

Član
Moze bit da je lose gorivo, promjeni filter i naspi onda na OMV-u recimo.
Pa vidi jel se problem "sklonio"...

Član
Javim sve sutra sta je bilo i kako je bilo . A mjenjani su mu cesto filteri svi inace.. a uvjek sipam na omvu tako da neznam :S

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.