Padaju obrtaji

Padaju obrtaji

Znaci, odnedavno, mozd 10ak dana imam jedan problemcic, nije strasno, al iritira strasno.

Naime, kad upalim auto prvi put u tom danu sve je udure, al kasnije nakon sto se malo provozam i ugasim, ostoji tako neko vrijeme i kad opet upalim, kresne super, al obrtaji padnu samo sto se ne ugasi auto, no ne ugasi se, al svjetlo na tabli oslabi, motor se jedva cuje, moram nekih minutu malo turirat, drzat gas na 1500-2000 da ozivi i onda kad krenem konacno bude opet sve normalno.

Prijedlozi? Neko mi rece crijeva od goriva da propusem, provjerim filter goriva, jos sta?

OK, hvala, probam sutra, mogao bi bit ovaj ventil ler gasa, imao je drug slican problem.

To bi bilo super, jer dizne il svjecice ako su, jebo ih otac sto su nasli vakat kad ce pocet srat.

Ma jebes svjecice, zamijenim i zdravo, al necu uzimat super bosnu sigurno, znaci da ce me i kostat sad bas kad sam nikaki sa lovom, odnosno kad limariju radim i kad svaku markicu stedim ;)

Član
Bjaži, na moj ide samo ngk. A jedna dizna nova 300 km. Filter ulja 25 km.

Uživaj u jeftinom japancu:D

U mom su trenutno Denso, jednom sam stavio NGK iridium, ne znam u cem je bio fazon, dobre svjecice bile, al mi auto trzalo iz nizih obrtaja, iz istog motora izvadio kao moj, trebalo bi da je sve isto, toplinska vrijednost, zazor, al et, nesto nije valjalo, doduse moj motoric nije fabrika ;)