P; skidanje centralne konzole od passata 5

P; skidanje centralne konzole od passata 5

Član
eh raja treba mi pomoc kako da skinem centralnu konzolu tj one plastike oko cd playera i klime u passatu 5 2003 god.. hitno potreban odg ;)

Član
Kakva ti je konzola, jel od 2 din audio uredjaja ili..opisi kako su ti uredjaji poredani. Uostalom, trebas svakako poceti od klime, ako je automatska klima, skines okvir koji je obuhvata, lagano podvuces ispod sarafciger.Onda imas 4 sarafa da je odvrnes i onda dzekove istekas i komande klime su skinute.(OVO VAZI ZA AUTOMATSKU KLIMU)Dalje prvo povadis audio uredjaj i ostalo ce ti se samo objasniti. ;)

Član
ugl klima je automatska znaci sa dugmicima...aa kod njega je navigacija iznad gdje ide na standardno mjesto cd player i klima...dok je klima pomjerena skroz na dnu konzole gdje je rupa prazna na passatima sa manjom opremom.. valjda si me shvatio ugl odvrnuli smo i klimu samo nismo uspjeli da odvrnuti navigaciju...dok nadjem sliku postvit cu je da vidi te o cemu se radi..;)

Član
D_cash je napisao(la):
ugl klima je automatska znaci sa dugmicima...aa kod njega je navigacija iznad gdje ide na standardno mjesto cd player i klima...dok je klima pomjerena skroz na dnu konzole gdje je rupa prazna na passatima sa manjom opremom.. valjda si me shvatio ugl odvrnuli smo i klimu samo nismo uspjeli da odvrnuti navigaciju...dok nadjem sliku postvit cu je da vidi te o cemu se radi..;)

Ne trebas odvrcati navigaciju, samo ti treba alat da je fino izvadis, evo pogledaj link
http://www.youtube.com/watch?v=mSe7CnLmD58&feature=related
I to je to.;)