P:Pirelli Winter + celicne felge(Renault Clio)

P:Pirelli Winter + celicne felge(Renault Clio)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Početnik
Dakle na prodaju su zimske gume sa celicnim gumama, vozene su na RENAULT CLIO-u pola prosle zime...

Sve cetiri gume istih su dimenzija (165/65/r14), dvije su Pirelli Winter, a dvije su neki drugi manje poznati brand...

SARA NOVA, istrosena mozda pola milimetra!!!

SVE IDE U KOMPLETU za 200KM!!!

Slike:

Početnik
CIJENA I DALJE 200KM za sve, imam i 4 ratkape za isti set, to je GRATIS, jedna je malo napukla!

Početnik
ZIMA KUCA NA VRATA, svaki dan cijena skace za 1KM...kad padne prvi snijeg cijena skace za 20KM...
ajmo brzo da se kutarisem Francuskih dijelova!

To je 4x100 jel da i centralna rupa koliko? Mislim da sam vec prije imao renault-ovo celicare na Hondi,al ipak da provjerim.

I imal mogucnost ikakva samo dvije?

Javim ti do kraja dana, ako nadjem kupca za jos dvije, al ipak javi mozel samo dvije :)

Početnik
ne mogu samo dvije! to su od jarana gume i felge pa sam samo postavio, provjeri koje fabricki dodju na cliu 2001 godina ili nek ti neki vlasnik istog sa foruma napise za tu centralnu rupu...

Izguglo sam :) isti raspon,samo rupa malo uza na Hondi, sto znaci da se mogu nakacit i za zimski setap ni ne mora bi savrseno vala :) Haj javim ti do kraja dana.

jos je ovo aktuelno? koji je DOT guma? jel to najniza cijena? ja bi najradje sve 4 felge i te 2 pirellijeve gume, al ako ne moram znat detalje da probam s nekim nagodit te 2 da mi odma uzme...koji je to drugi brend?

Legend
tito_i_partija je napisao(la):
jos je ovo aktuelno? koji je DOT guma? jel to najniza cijena? ja bi najradje sve 4 felge i te 2 pirellijeve gume, al ako ne moram znat detalje da probam s nekim nagodit te 2 da mi odma uzme...koji je to drugi brend?

Drug... zvao sam ja momka (vec su bile prodate)... otisle i felge i gume... ;)

- zmayich - Nedim je ovo prodao... ;)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.