P: Nove auspuhe za motor Kawasaki Z1000

P: Nove auspuhe za motor Kawasaki Z1000

Član
Prodajem 2 komada novih auspuha za Kawasaki Z1000 motore, asimetricni su (ima lijevi i desni), 300 km za oba, mogu i odvojeno.....kontakt ovdje
803831d781.jpg

3263f22832.jpg

1df47216a0.jpg

9d1dbadf79.jpg

46afabaf11.jpg

Član
RE: P: Nove Shacal auspuhe za motor

To sto prodajes je originalni auspuh sa Kawasaki Z1000 (lijeva strana) na koji je neko naknadno nalijepio Shackal naljepnice... Da je u pitanju originalni Kawasaki auspuh, potvrdjuje ti i gravura na njemu (zadnja slika)

Član

Moguce lako brate, oglas je iz usluge, nisam ni pogledao auspuhe kako treba.....Z1000, jel' on ima izduvne cijevi s obje strane motora, posto su ovi ocito predvidjeni da idu tako?

Član

trizex je napisao(la):
Moguce lako brate, oglas je iz usluge, nisam ni pogledao auspuhe kako treba.....Z1000, jel' on ima izduvne cijevi s obje strane motora, posto su ovi ocito predvidjeni da idu tako?

Pa zato sam ti i napisao, da ne prodas nekome pa da ti taj neko kasnije dodje ikaze da si ga prevario i pod sportski mu prodo stock auspuh :D
Jeste kod Z1000 apuspuh dodje sa obje strane a ovaj sto ti prodajes je za lijevu stranu. Evo i slika

Z1000%2BLAWSON%2B6.jpg

Član

Ma tu je i desni, samo sam prebacio slike od jednog :D hvala ti na info ;)

Član

bmwscaner je napisao(la):
ko ima volje ovo na auto namontirati zvuk ubija :)

Mislio sam po jedan sa svake strane :) u pragove staviti :) ali mi se ne svidjaju zavrseci :D