P: MIRASOUL dodaci za ustedu goriva

P: MIRASOUL dodaci za ustedu goriva

Član
Aditiv za dizel i biodizel.
Aditiv za loz ulje.

Usteda 10-23%
Aditiv se u gorivo mijesa u odnosu 1:1000 tako da je recimo 250ml dovoljno za 250l goriva (60 ml aditiva u 60-litarski rezervoar automobila).

IMAG0347.jpg

Aditivi su radjeni i testirani po EU standardima.

Pakovanja od 1l.
Cijena: 80KM/l ...na vecu kolicinu moguc popust.

Vise informacija i rezultati testiranja na: LINK

po.jpg

Prednosti:

Na rezervoar:
- Regenerise dizel i cini ga efikasnijim gorivom, štiti unutrašnjost spremnika, cijevi i ostale dijelove od korozije. Dakle, nema više skupe, prerane popravke.
- Izbjegava se nekompatibilnost goriva
- Uklanja postojeće prljavstine
- Zaustavlja formiranje slojeva goriva i sprječava nastajanja taloga homogenizirani naftnih derivata

Na filtere:
- Smanjuje učestalost čišćenja filtera i produžava vijek filtera.
- čistač filtera
- Produžen interval zamjene filter

Na ubrizgavac:

* Prije sagorijevanja
- Produzenje servisnog intervala mlaznice
- Sprječavanje nastanka iglicastih formacija na mlaznicama za ubrizgavanje
- Unaprijedjuje izgaranje goriva s visokom vrijednosti CCAI
- Smanjuje stvaranje ugljičnog formacije u isduvnom sistemu
- Zaustavlja štetne učinke vanadija u izduvnom sistemu.

* Poslije sagorijevanja
- minimalizira nepravilnosti u izduvu
- smanjuje temperaturu izduvnih gasova
- smanjuje iskrenje i ugljen dioksid u izduvnom sistemu
- smanjuje dimljenje

Član
Umjesto da poslije gledanja slika lupate gluposti, pokusajte citati malo. Ili ako je to problem nazovite navedene spediterske firme koje su stalni korisnici ili TUS pumpe u SLO kod kojih se moze kupiti u SLO i raspitajte se za rezultate.

BTW: Nista nije na pamet i na pricu, moze se dobiti testna doza od 250ml besplatno, pa testirate i onda ne kakite po forumu bez razloga jer vam je dosadno. ;)

Član
cek pa imas ti i na nasim pumpama kupiti tablete za manju potrosnju goriva,i to nisu neke TUŠ pumpe nego pumpe energopetrol,ina,omv itd...ima i na shell pumpama u austriji itd...pa nazovi ih i raspitaj se za rezultate :D
ne kakimo po forumu jer nam je dosadno,nego hoces li mi garantovati da ce auto trositi srednju vrijednost tog tvog % ustede,ako hoces,idemo kod notara i ovjerimo ugovor,kupujem sve sto imas tih proizvoda :)ma ne mora srednju vrijednost
kad skontam dovoljno mi je 10%,nek dakle od 10 litara nek trosi 9,ja sretan i ti sretan :)

jel dovoljno? jel idemo kod notara?
de sad opet napisi da kakim i da su slovenci najpametnija nacija i da su napravili nesto sto stedi gorivo i nama glupim bosancima uvaljuju a ne znaju da im je svaki drugi tata bosanac :D:D:D,čast janezu drnovšeku,nema kod nas to prezime :DD

Član
lov2xlr8 je napisao(la):
cek pa imas ti i na nasim pumpama kupiti tablete za manju potrosnju goriva,i to nisu neke TUŠ pumpe nego pumpe energopetrol,ina,omv itd...ima i na shell pumpama u austriji itd...pa nazovi ih i raspitaj se za rezultate :D
ne kakimo po forumu jer nam je dosadno,nego hoces li mi garantovati da ce auto trositi srednju vrijednost tog tvog % ustede,ako hoces,idemo kod notara i ovjerimo ugovor,kupujem sve sto imas tih proizvoda :)ma ne mora srednju vrijednost
kad skontam dovoljno mi je 10%,nek dakle od 10 litara nek trosi 9,ja sretan i ti sretan :)

jel dovoljno? jel idemo kod notara?
de sad opet napisi da kakim i da su slovenci najpametnija nacija i da su napravili nesto sto stedi gorivo i nama glupim bosancima uvaljuju a ne znaju da im je svaki drugi tata bosanac :D:D:D,čast janezu drnovšeku,nema kod nas to prezime :DD

Ajde ponovicu ti, posto vidim da ti je bukvar bio pretezak.
...moze se dobiti testna doza od 250ml besplatno, pa testirate i onda ne kakite po forumu bez razloga jer vam je dosadno.

Član
alo bukvar necemo se vrijedjati,ne interesuje me testna,interesuje me 5000 litara tog uz garanciju,dovoljno mi je 10% da mi gaantujea nize.
nije mi dosadno,i ne kakim bezveze,hocu da kupim al mi treba garanciju,pogledao sam te njihove reference na stranici i bas su jake,neke kamiondzije mujo i suljo u sloveniji im reference,jako nema sta. molim bez vrijedjanja:)
dakle jel mi mozes garantovati 10% ostatak procenta ostavi sebi,ako ce mi ustedit 20% onda 10% poklanjam tebi,5000 litara cu platit a ti mi daj 4500 :) 500x80= 4 000maraka,nako na kafu

emir_89 je napisao(la):
nemojte spamati covjeku po oglasu. mislim, nije red. covjek prodaje, ko hoce kupiti nek kupi, ko nece nece i gotova stvar.
ne spamam jel vidis da se raspitujem oko djelotvornosti i kupovine,interesuje me jako:)