P: mali sportski volan Victor sa nabom za golf 3

P: mali sportski volan Victor sa nabom za golf 3

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

sUx

Član
prodajem mali sportski volan Victor sa nabom za golf 3 bez cepa za sirenu ( takvog ga i ja dobio ali mi ne pase na moje auto )

cijena 50 km fiksno ili zamjena za isto neki mali volan solidan sa nabom za golfa keca

sUx

Član
TDI_POWER je napisao(la):

cekaj odo do garaze da ga uslkam sad ce slika friska za minut druze

evo je kako sam i obecao

2cicuq8.jpg

Član
sUx je napisao(la):
prodajem mali sportski volan Victor sa nabom za golf 3 bez cepa za sirenu ( takvog ga i ja dobio ali mi ne pase na moje auto )

cijena 50 km fiksno ili zamjena za isto neki mali volan solidan sa nabom za golfa keca

Uzmes sebi samo onaj veliki kroner i moze ti i na keca i na dvicu na sta hoces!
Jer je osovina volana ista i na 1 i 2 i 3 samo na novijim modelima dvice dodje adapter sa velikim kronerom i isto na trojkama.
Imas ga u svim auto dijelovima,mislim da je oko 10ak maraka.

sUx

Član
Al_Galone je napisao(la):
sUx je napisao(la):

Uzmes sebi samo onaj veliki kroner i moze ti i na keca i na dvicu na sta hoces!
Jer je osovina volana ista i na 1 i 2 i 3 samo na novijim modelima dvice dodje adapter sa velikim kronerom i isto na trojkama.
Imas ga u svim auto dijelovima,mislim da je oko 10ak maraka.

znao sam da se moze nesto prepraviti samo da mi rupe odgovaraju koje su na volanu ... ok hvala gale da ga onda ne prodajem dzaba ...

MOZE LOCK ;)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.