Little Dragon Član 13.07.2012 #1 Prodajem kuglu mjenjaca u sprickitu , znaci samo je puhnete u zeljenu boju i to je to. Uz nju dodju 3 adaptera i mali imbus Cijena 15km
Prodajem kuglu mjenjaca u sprickitu , znaci samo je puhnete u zeljenu boju i to je to. Uz nju dodju 3 adaptera i mali imbus Cijena 15km
Little Dragon Član 01.08.2012 #3 Bump , puhno je ja iz dosade u moju boju auta pa ako ko hoce da se igra dalje s njom nek dodje po nju djabaluka ja sam svoje odradio :lol:
Bump , puhno je ja iz dosade u moju boju auta pa ako ko hoce da se igra dalje s njom nek dodje po nju djabaluka ja sam svoje odradio :lol:
Little Dragon Član 02.08.2012 #4 Posto je ovaj mali neozbiljan idemo dalje kugla je tu ko hoce bujrum
NeverMind Član 03.08.2012 #5 Little Dragon je napisao(la): Posto je ovaj mali neozbiljan idemo dalje kugla je tu ko hoce bujrum Kliknite za proširenje... brate udes imao kugla mi zadnja na pameti bila :icon_sad:
Little Dragon je napisao(la): Posto je ovaj mali neozbiljan idemo dalje kugla je tu ko hoce bujrum Kliknite za proširenje... brate udes imao kugla mi zadnja na pameti bila :icon_sad: