Oggy Početnik 17.03.2012 #1 Centra turbo 7jx15 et 26 sa gumama Pirelli 185/55 dobro, originalno stanje Uskoro ce biti i ispolirane, sto automatski dize cijenu. Cijena za bosance je 350 KM Cijena za decke iz HR je 350 eura.
Centra turbo 7jx15 et 26 sa gumama Pirelli 185/55 dobro, originalno stanje Uskoro ce biti i ispolirane, sto automatski dize cijenu. Cijena za bosance je 350 KM Cijena za decke iz HR je 350 eura.
.nOKe Legend 17.03.2012 #2 Oggy je napisao(la): Cijena za decke iz HR je 350 eura. Kliknite za proširenje... ahhahahaha koji si ti kralj :icon_biggrin: ontopic : jesu zimulje na njima ili ljetne ?
Oggy je napisao(la): Cijena za decke iz HR je 350 eura. Kliknite za proširenje... ahhahahaha koji si ti kralj :icon_biggrin: ontopic : jesu zimulje na njima ili ljetne ?
Oggy Početnik 17.03.2012 #3 .nOKe je napisao(la): Oggy je napisao(la): Cijena za decke iz HR je 350 eura. Kliknite za proširenje... ahhahahaha koji si ti kralj :icon_biggrin: ontopic : jesu zimulje na njima ili ljetne ? Kliknite za proširenje... ljetne su gume, 185/55
.nOKe je napisao(la): Oggy je napisao(la): Cijena za decke iz HR je 350 eura. Kliknite za proširenje... ahhahahaha koji si ti kralj :icon_biggrin: ontopic : jesu zimulje na njima ili ljetne ? Kliknite za proširenje... ljetne su gume, 185/55
Oggy Početnik 27.03.2012 #4 I dalje bih da "uvalim" kome ove felge, kako sam i naucio, cijena se moze dogovarat jer mi je mrsko polirat ih
I dalje bih da "uvalim" kome ove felge, kako sam i naucio, cijena se moze dogovarat jer mi je mrsko polirat ih