P/ bixenon projektore

P/ bixenon projektore

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Početnik
Prodajem bixenon projektore polovne.U pitanju su projektori koji su bili kod ArminM-a,on ih je prodao radi toga sto su sjenila bila losa.Sjenila su nanovo uradjena i sada su perfektna.Projektore sma ja testirao i voza na autu kratko,ali sada su skinuti i prodajem ih zbog prodaje auta.Uz projektore dodje instalacija,projektori,2 originalne sijalice i 2 sijalice koje su koristene max 7 dana i 2 nova balasta.Takodje posjeduju i angel eyes.Na projektore tj sjenila dajem garanciju jer znam da su profi odradjena u sto sma se i sam uvjerio jer nema razlike izmedju novih i ovih sto ja prodajem.

Cijena je 150km jer sve je novo osim instalacije.
Postoji mogucnost ugradnje uz dogovor.
Napomena:slike nemam jer nemam cime uslikati,bice ovo dan dva.

Ova slika je sa neta ali isti su.

Uploaded with ImageShack.us

Početnik
zen_3dom je napisao(la):
samo jos hvali info umjesto koje sijalice se montira,,,, inace cijena prepovoljna, ko ne kupi kajace se ;)

Ja msm drug da su ove originalne H1 5000k ali ja sam uzeo nove 6000k H7 i skalpelom samo onu gumu malo srezao i usle knap kako treba.
Inace dodju 2 seta ispravnih sijalica. ;)
A to za cijenu ja sma ih dobio prejeftino zbog sjenila ali platio sam skoro 70km za profi obnovu sjenila,a gdje je tu sad nove sijalice i balasti.

me ne tip sijalice, nego umjesto kojeg tipa sijalice se montira sjenilo komplet, ima ih za h1,h3, h4, h7, sijalicu bez problema h7 prepravis za sjenilo, vec sjelino umjesto koje se mjenja ;)

Početnik
zen_3dom je napisao(la):
me ne tip sijalice, nego umjesto kojeg tipa sijalice se montira sjenilo komplet, ima ih za h1,h3, h4, h7, sijalicu bez problema h7 prepravis za sjenilo, vec sjelino umjesto koje se mjenja ;)

Aa to,u mene je bilo na golfu 4,umjesto h7 ;)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.