P: BBS RC323, 17"x7.5", ET35, 4x100

P: BBS RC323, 17"x7.5", ET35, 4x100

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Na prodaju su ultra-lagane felne proizvodjaca BBS, model RC323. Felne su 4x100 promera rupa, 17"x7.5", ET35, i odlikuju se veoma malom tezinom (oko 7.2kg / kom), inace napravljene i osmisljene u BBS MOTORSPORT odeljenju, i najlaksa BBS felna koju je BBS ikada napravio (Lightweight wheel BBS ever made). Felne su jakooooo lagane, cak sta vise po nekim podacima sa neta, lakse su i od OZ Ultraleggera-e (7.8kg / kom), a pritom veoma cvrste.

Nisu nikada bile farbane, niti varene ili ispravljane !!! Prodaju se u kompletu sa sva 4-iri originalna polirana BBS poklopca i svim tacnama... Licno sam ih ja vozio na svome autu, ali je doslo do prezasicenja setovima koje odlazem i lagerujem za sebe, pa idu na dobos...

U sustini su u ok stanju, nigde krive niti varene (GARANTUJEM jer sam ih licno godinu dana vozio), nikada farbane, ali se samo na pojedinim mestima "digao" zastitni lak, tj. fabricka providna plastifikacija po rubu...

Cena za komplet je 480 EUR-a, a sve info na PM ili na 0038165/85-85-805

Evo o cemu pricam:

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

DSC_0296.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

Član
Cena je sada 550 EUR-a...

E da, i ne zanimaju me nikakve zamene za kerove, steone krave ili kojekakav tekstil...
;)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.