p. 2kom 13" opel 15KM

p. 2kom 13" opel 15KM

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
dvije celicare za opela,nove maltene,dobio uz gume ali ne odgovaraju starom na renoa prodajem ili mijenjam za dvije koje odgovaraju za R11 renoa...

Član
brate samo turpiju u ruke i prosiri centralnu rupu sa 57 na 60mm, ili kao ljuboje stavi onaj kameni brus na busilicu i ravnomerno pravi kruznice. :123:

deez je napisao(la):
brate samo turpiju u ruke i prosiri centralnu rupu sa 57 na 60mm, ili kao ljuboje stavi onaj kameni brus na busilicu i ravnomerno pravi kruznice. :123:

nekako mi to sugavo raditi???mislim nebi ljudi dzaba tu pojacali savijanjem ....
prepakovali smo gume ne stare felge koje su bile ne renou ali pustaju izmedju gume i feleg jer su korodirale na mjestima,a i sire su malo nego guma pa i pritisak gume od felgu gdje nalijeze je manji..jbg. svako jutro stari mora dopumpavati gume prednje....SHIT :icon_sad:
steta ako kome trebaju jer su nove felge,sa corse su cini mi se...pa sam mislio ako ko ima reno-ove da se napravimo..

ja sam radio to sa svojim celicarama koje sam uzeo bio sa alfe.Znaci samo malo prosiris taj prsten i nemas problema :) raspon serafa je isti :icon_smile:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.