ovjes na autu

ovjes na autu

Član
radi se o mom fiJat bravu , u januaru sam malo radio ovjes, otisao kod majstora i pregledao mi sve kako treba i promjenio sljedece: prednje lafete,zadnje amortizere,zadnje selene, to je bilo otislo u herlac, e sad me interesuje sljedece, na auto sam stavio danas 15-ke 8x15 sve 4 samo sto su naprijed ET35 a nazad ET20, gume na njima su 195/50 R15, nekako mi je auto postalo tvrdje nego s serijskim celicarama 185/60 R14, jeli to normalno? da osjetim svaku rupicu i neravninu i na volanu a i opcenito, negdje sam nasao da je fiJaker i serijski dolazio s 195/50 R15, jel se trebam brinuti za nesto ili cekati da sta ode skroz pa mjenjati, jeli normalno tako i kod svakog da mu je auto tvrdje i da se sve osjeti.. nekako mi se skroz los film u glavi vrti:D:D

Legend
na tvom bivsem visem profilu normalno da je meksa malo voznja,sad na 8j ...195/50 je guma malko i razvucena na felgi,a samim time i niza nego sto bi ta ista guma bila na npr 6 ili 7J ....
nista za brige,samo se malo navikni na to ;)

Član
ocekivao sam tvoj savjer jer si imao i 15.ke isto 8j a sad 16ke 9 jota, imao sam i ja 16-ke 9 jota i 15-ke 8 ali sam skroz zaboravio taj osjecaj voznje jer jbg godinu citavu sam na celicarama vozao a jos i mjenjao te neke dijelove pa mi sad skrozzz cudno :S ..:D:D

Legend
ma nije to nista puno druze i taj profil je pogolem......udri ti tu 195/45 ,i predobro ce tek izgledati , a na udobnost zaboravi,kome to treba hehe :cool: btw ljuboje prodaje 195 45 ;)