Ovalni zvucnici u Golf2 zadnje tapacirunge

Ovalni zvucnici u Golf2 zadnje tapacirunge

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Da li je neko ovo vec radio?
I da li mogu stati klasicni ovali ili neznam koje dimenzije zvucnika u zadnje tapacirunge u golfu 2 sa dvoje vrata?

Ako neko ima sliku neku kako je uradjeno bio bih zahvalan.

IGY

Član
mozes staviti sta hoces, samo napravis odbojnike, distancere od medijapana i zavrnes zvucnike u njih, zatim njih na tapacirung, ako hoces malo ljepse da izgleda malo predzes poliesterom preko toga presvuces-ofarbas po zelji i zdravo :)
mada opet ne znam sto bi to radio kad je lakse staviti napriejd u tapacirung dole zvucnik :cool:

Član
IGY je napisao(la):
mozes staviti sta hoces, samo napravis odbojnike, distancere od medijapana i zavrnes zvucnike u njih, zatim njih na tapacirung, ako hoces malo ljepse da izgleda malo predzes poliesterom preko toga presvuces-ofarbas po zelji i zdravo :)
mada opet ne znam sto bi to radio kad je lakse staviti napriejd u tapacirung dole zvucnik :cool:

Dole u prednji tapacirung ide samo 13cm a to mi nije neko rijesenje za kvalitetan zvuk,
a zelim da izbjegnem stavljanje woofera a da opet imam solidan zvuk

ili cu na kraju staviti mali woofer 25cm u kutijcu neku u gepek i 13ke u vrata i zdravo

IGY

Član
moze i ta solucija sa manjim wooerom, jer zvucnik ti nikad ne moze zamjeniti niske tonove koliko woofer
mada i naprijed uz malo muckanja se da prepraviti da stane 17cm kick u vrata, gore u tabli su 8cm nakacis na A stub neke tw i ljepota :cool:

Član
Ma da ali znas da ja nisam od tog posla da ja sad nesto izmisljam i pravim neke panele ili nesto slicno
meni treba nesto prakticno i nevidljivo a da solidno svira

BHT Ovisnik
nego da pitam,taj medijapan je vrsta drveta,jel da,mislio sam raditi panele,jel toga ima kupiti u obi-u il kuda

IGY

Član
Al_Galone je napisao(la):
Ma da ali znas da ja nisam od tog posla da ja sad nesto izmisljam i pravim neke panele ili nesto slicno
meni treba nesto prakticno i nevidljivo a da solidno svira

ne moras panele raditi, ima jedna fora, ali to ti mogu smao pokazati nekad kad se vidimo nez kako da napisem to :lol:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.