Otpad Zigi 2x OZ dvodjelne

Otpad Zigi 2x OZ dvodjelne

Član
Evo ovo sam skuzio kod zigija danas vi falceri i sakupljaci feligi sa 2 dijela kao sto je noke i njemu slicni!!!
Imaju dvije felge (mozda ima jos koja ali ja nisam trazio) mislim da oni nemaju pojma o cemu je rijec.
027f1d4e7f0686a8dc8d12de3764c6eb.jpg

Nalaze se na desnoj strani od ulaza na otpad.
Pojma nemam koliko su para i slicno.

Član
heh, ovo se cijeni, sad bi ti plus dao da ima reputacije i dalje :D ovo su one OZ sto je noke skoro kupio cini mi se iste....

Član
Nema na cemu uvijek kada naletim na nesto sto nekom treba ili nazovem ili ovako objavim, jebiga i ja nesto trazim znam kako je, vjerujem da jesu kod noketa ovakve bile, kome treba za dijelova ili da spari neki komplet bujrum neka navali. Izgledale su dobre.

Legend
rijedak primjerak, oz turbo 7x15..
lijepe felge, samo je problem sto za rastavljanje treba poseban kljuc..

ja sam se iskreno malo prekontao kad sam ih kupio, ali vidjet cemo dok se restauriraju kako ce "ispast"..

svakako, link za pohvalu ;);)

Član
Nema na cemu, znam da je kod nas tesko naci bilo sta ovog tipa. Mogla bi rubrika ovog tipa bez problema da se napravi, samo onda ima jedna nezgodna strana te medalje nece trazena stvar biti teko jeftina :D ali sta je tu je!

Legend
mah.. mi smo krivi, sto smo levatima dozvolili da dizu cijene..
neko je nedavno bas o tome pricao, kad sam ja krenuo sredjivat golfa, skuplji su bili naravno uvrnuti pragovi nego ovi orginalni, tako je isto i za maske, karambolke i ostalo..

eh onda se desio taj preokret, pa je umjesto sto je prije bio spojler za duboki branik 30 maca, sad je 80..

isto tako ce ti biti i za felge, farve, crno/crvene stope helline su vec skuplje nego bilo kakve kristalne (osim led)

bas sam i ja nedavno razmisljao, da se napravi na forumu poseban podforum vezano za felge, isto kao sto imaju ovi ICE setupi i slicno, i da se tu moze pisati svasta.. od prodaje, sredivanja, restauracije, setupa...

Član
Razumijem te, u istoj sam situaciji bio ali ipak nisam kupovao precjenjeno neka nadje drugu budalu da im placa. Sacekam i opet se nadje po razumnim cijenama.

Ma meni su kod istog zigija trazili za poklopac ventialceije na instrument tabli za punto 2 (znaci 1 usmjerivac zraka) 20KM na otpadu nize sam kupio svega za 40KM normalne rezone imaju.

Član
heh,pa nesto sto kosta na zapadu mnogo,vrijeme je i bilo da i kod nas bar dostigne razumnu cijenu...
kod nas polirane pirelli felge od keca ne mozes prodati ni za 250km,a na zapadu idu i do 300e(cak i preko)
ja sam poceo sredjivati felge i ne objavljujem ovde,odmah idu na zapad...

Član
Ljuboje ne pricaj gluposti nisi objektivan, sto je njima 300 eura vjerujem da je kod vas misaona imenica 95% naroda plata od 300€ pa i kod nas u 50% slucajeva.

Član
:lol:
pa druze ovo je luksuz,..
ko tebe(mene,petog,desetog) tjera da kupujes felge od 300e..vozaj na celicnim 13" i suti

problem je sto smo mi naopak narod...koliko god da ja spustim cijenu (nekih vrijednih felgi)musteriji nije dosta!on gura dok ih ja ne dam u bescjenje

vjerujes li ti da sam ja polirane pireli prodao za 250km?
ljudi su mi nudili 150km,sto sam ja naravno odbio...
mi smo naopaki,to je sustina

Legend
upravo tako..
stim da imas 2 opcije, da prodas ovdje, za beznacajnu cijenu (ali ne krivit narod vec standard!!)
ili prodat vani i to je to.. nema trece ;)