osveta

osveta

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

IGY

Član
evo vam ovde sve slike i video

http://www.miakurvo.com?id=v0zqz1mjej9jej0j46jaeosbeup6v3

Član
strasno, kako je ovo postalo popularno u zadnje vrijeme....

www.hidemyass.com

tu unesete svoj link, i eto vam svih slika

koga interesuje video, evo link

http://rapidshare.com/files/175077341/MiaKurvo.mpg

meni mrsko skidat vala 90 mega

Član
I ja sam ovo dobio preko fb-a... Ovo je ocito neki novi nacin zarade love, da ljudi klikaju, a ovi sto naprave stranicu, zaradjuju od klika.... A ove cure su neke lijeve i nemaju nikakve veze sa ovdje opisanom pricom...

P.S.
Video nema tona... :)

Član
ovo je vec 3. put da dobijem link ovakve vrste...uvijek ista prica, a razlicita cura...bas da se njih trojica dosjete iste furke i naprave tacno istu stranicu...bezze, imaju neke koristi od ovog...

Početnik
pa, iznenadjena sam da niste skontali jos kad je drugi put bilo na forumu... prvi put vidjeno kad je neko ovdje na forumu postavio link za slicnu stranicu, bila cijela tema o tome... poslije jos neko na isti fazon otvorio temu, a da ne govorim koliko na razlicitim drugim stranama...

cccc, kao da vam redtube nije dovoljan?!:lol:

Član
bilosto je napisao(la):
pa, iznenadjena sam da niste skontali jos kad je drugi put bilo na forumu... prvi put vidjeno kad je neko ovdje na forumu postavio link za slicnu stranicu, bila cijela tema o tome... poslije jos neko na isti fazon otvorio temu, a da ne govorim koliko na razlicitim drugim stranama...

ja ba...fkt, tolko zamaranje, da bi jednu djevojku "skinuli"...bezze, da je makar znate licno, pa haj :cool:

Član
Faya_M5 je napisao(la):
bilosto je napisao(la):

ja ba...fkt, tolko zamaranje, da bi jednu djevojku "skinuli"...bezze, da je makar znate licno, pa haj :cool:

trazi je upoznaj je i eto :lol:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.