ostecenje sica moze li se rijesiti?

ostecenje sica moze li se rijesiti?

Član
imam neku ponudu da kupim fabricke siceve mislim da su od gti-a, oni sportski nez jesu li rekaro ali su onakvog izgleda, sicevi su extra samo na vozacevom malo ima poderano dole na sjedalu na onom jednom mijestu, spuzva se pojela i platno nekih 3-4cm i vidi se tica, moze li se to odraditi nekako da ih uzmem, ako moze. pozz;)

Član
http://www.bhtuning.com/poderano-propalo-sjediste-kako-popravit-t-63609.html

Evo ima tema kod kolege erola pa vidi moze li ti sta koristiti...;)

ma moze ja sam negdje gledao,al ne mogu se sjetit...ugl ubaci se komad spuzve,obradi fino i opet preko platno ;)

Član
jbg uzmi spuzvu, neku tvrdju, lijepo je oblikuj, nadji slicno platno, i prošij... moze se lako rijestii i ja sam potpuno isto sjediste na taj nacin uradio....:icon_smile::icon_smile: samo polako, probaj vise puta sa spuzvom, dok nendajes pravu mjeru

Član
mokeBass je napisao(la):
jbg uzmi spuzvu, neku tvrdju, lijepo je oblikuj, nadji slicno platno, i prošij... moze se lako rijestii i ja sam potpuno isto sjediste na taj nacin uradio....:icon_smile::icon_smile: samo polako, probaj vise puta sa spuzvom, dok nendajes pravu mjeru

vidicu, uzecu ih ako ih nije lik vec prodo, pa cu rijesavat pomalo ;)

Član
mokeBass je napisao(la):
ma jasta, samo laganini, dobra su ovo sjedista, meni su udobna a i dobro drze u krivini

ma da, jesu sjedista extra samo ovo malo ostecenje imaju na sebi, a i platno je na njima extra svidja mi se, samo je prljaaaaaavoooooooooooooo uh :lol: ali ako ih uzmem dovesce se ured ;)