Oggy Početnik 28.08.2008 #4 srdjo je napisao(la): :icon_eek::icon_eek::icon_eek: EXTRAAAA... Kliknite za proširenje... :icon_eek::icon_eek::icon_eek:
srdjo je napisao(la): :icon_eek::icon_eek::icon_eek: EXTRAAAA... Kliknite za proširenje... :icon_eek::icon_eek::icon_eek:
Death_beat Član 28.08.2008 #8 jaoo slike su perverzija...da mi je ovako znati fotografisati a auto...savrsenstvo, odlicno je.. cestitam RCat
jaoo slike su perverzija...da mi je ovako znati fotografisati a auto...savrsenstvo, odlicno je.. cestitam RCat
SamiRX-8 Član 28.08.2008 #10 Eh kako bi skinuo ovaj bumper i obrisao prašinu sa REVi intake-a , zna se moje misljenje... a slike su premocne... Osmica u punom sjaju
Eh kako bi skinuo ovaj bumper i obrisao prašinu sa REVi intake-a , zna se moje misljenje... a slike su premocne... Osmica u punom sjaju
B bulex Član 29.08.2008 #12 dobra dobra..... lijepo pravo izgleda....... mada ni upola ko kakav VW cadzo :icon_biggrin::lol::lol: just kidding :icon_eek:
dobra dobra..... lijepo pravo izgleda....... mada ni upola ko kakav VW cadzo :icon_biggrin::lol::lol: just kidding :icon_eek:
Faya_M5 Član 29.08.2008 #14 aaaaaa, pa kacu ja oako znat?? hehhee svaka mu vala cast za ovo...a i autic je jos ljepsi na slikama ovim...mmm
aaaaaa, pa kacu ja oako znat?? hehhee svaka mu vala cast za ovo...a i autic je jos ljepsi na slikama ovim...mmm