Opruge i amortizeri s G2 na G1??

Opruge i amortizeri s G2 na G1??

Član
Ako stavim opruge i amortizere od G2 na G1 hoce li auto biti vise nego sto je trenutno na originalnim:icon_question:.Sve sam nabavio ima neka sitna prepravka jer nije isto kopcanje za glavcinu.U pitanju je samo prednji kraj, ovo radim jer je vise dosadilo mijenjat amortizere svakih 4-5 mjeseci sve neki kineski a za G2 je bar lakse naci.

Član
Mislim da ce biti malo visi, ne sjecam se tocno, radio sam to podavno na jednom kecu...

Član
ErRoR je napisao(la):
Mislim da ce biti malo visi, ne sjecam se tocno, radio sam to podavno na jednom kecu...

Kako se ponasa, ima li razlike?, ako je visi naci cu onda neke sportske samo crvene su mi previse kratke :icon_rolleyes:

Član
Keca je zayebano kvalitetno spustiti. Muku sam mučio s jednim. Neće svaki isto pasti, težina prednjeg kraja igra ulogu.

Boja kod spirala ništa ne znači. Nisam upoznat da je između proizvođača potpisan međunarodni ugovor o definiranju crvene, žute ili ljubičaste boje;)

Član
ZELA GTI je napisao(la):
Keca je zayebano kvalitetno spustiti. Muku sam mučio s jednim. Neće svaki isto pasti, težina prednjeg kraja igra ulogu.

Boja kod spirala ništa ne znači. Nisam upoznat da je između proizvođača potpisan međunarodni ugovor o definiranju crvene, žute ili ljubičaste boje;)

Nije mi ni cilj da ga spustim nego da rijesim amortizere sve je teze naci za Keca, ovako stavim od G2 i miran sam a i lakse je naci.Zadrzao bih istu visinu zato pitam hoce li biti visi nego na kecevim.Ja mislim da postoji razlika u bojama opruga, zelene bi trebale biti mekse od crvenih;)

Član
Oggy je napisao(la):
gdje to nema amortizera za keca kupit, bgt :icon_question:

Ma ima kupit ali evo dva puta sam naisao na neke za 2 mjeseca pocnu lupati, a komsija uvezo 96 G2 i nikad nista na autu nije zamijenio, unutra nista se ne osjeti a ne pazi covjek nista, a ja ga mazim po rupama ono opet prolupa, stavit cu sada ove od G2 sto sam kupio od ErRoRa njemacki pa cu da vidim kako se ponasaju :cool::cool:

Početnik
ako ces vec zaj*avat, uzmi plinske od dvice, kod mene su sva 4 bili BOGE Turbo, nikad bolje amortizere nisam imao...

Član
Oggy je napisao(la):
ako ces vec zaj*avat, uzmi plinske od dvice, kod mene su sva 4 bili BOGE Turbo, nikad bolje amortizere nisam imao...

Sad prvi put da postavim ove kad vec imam sve kompletno onda mi je lahko mijenjat, raspitao sam se tamo na gfc.ba clan Tornado mi je objasnio nije neka zafrkancija samo se prebaci ulozak s kecevih u dvicine dole gdje se kopcaju za glavcinu i malo prosire rupe i to je sva zafrkancija :cool: Samo naprijed pase nazad ne moze nista od Dvice ali moze od Audija 80-ke, hvala na preporuci, kolika je cijena tih plinskih prednja 2 samo :icon_question:

Početnik
neam pojma, ja ih dobio...al sad kad bi opet kupovao, samo bi njih trazio..
na scirocca sam stavio nekakve LIP Hidra Max, od keca, nisu losi uopste, al daleko od ovih Boge...

Član
Oggy je napisao(la):
neam pojma, ja ih dobio...al sad kad bi opet kupovao, samo bi njih trazio..
na scirocca sam stavio nekakve LIP Hidra Max, od keca, nisu losi uopste, al daleko od ovih Boge...

ok, ma bitno mi je da ne lupa, ovi sad kad naidjes na rupu malo brze ja zaustavim i gledam da mi nije tocak otpao to lupi da te Bog sacuva, a sto je cudno uvijek desni ode.

Član
ZELA GTI je napisao(la):
Da li je sada kod tebe spušteno auto? Ako jeste, ima jedna caka. Skupo sam ja platio:icon_biggrin:

Nije, fabrika je trenutno, kakva je caka Zela, kad si spomenuo sad nam i reci :lol::cool: