nokke je napisao(la):boja ti zavisi od proizvodjaca....i "nacuo" sam da su crvene najtvrdje a zelene najmekse
fap je napisao(la):nokke je napisao(la):boja ti zavisi od proizvodjaca....i "nacuo" sam da su crvene najtvrdje a zelene najmekse
upravo gledam tvoj projekat sa tvojom dvojko preljepa je tek sam dosao do 8 stranice a ima ih oko 150
OggyBoy je napisao(la):fap je napisao(la):nokke je napisao(la):boja ti zavisi od proizvodjaca....i "nacuo" sam da su crvene najtvrdje a zelene najmekse
upravo gledam tvoj projekat sa tvojom dvojko preljepa je tek sam dosao do 8 stranice a ima ih oko 150
Nije to taj projekat.
Crvene su najbolje i najbrže i najtvrđe i najkvalitetnije i naj....
fap je napisao(la):OggyBoy je napisao(la):fap je napisao(la):nokke je napisao(la):boja ti zavisi od proizvodjaca....i "nacuo" sam da su crvene najtvrdje a zelene najmekse
Nije to taj projekat.
http://www.bhtuning.com/vw-golf-mk2-gtd-i-project-t-6330-23.html
kako nije :S
OggyBoy je napisao(la):fap je napisao(la):OggyBoy je napisao(la):fap je napisao(la):nokke je napisao(la):boja ti zavisi od proizvodjaca....i "nacuo" sam da su crvene najtvrdje a zelene najmekse
Nije to taj projekat.
http://www.bhtuning.com/vw-golf-mk2-gtd-i-project-t-6330-23.html
kako nije :S
Pa fino. Eto, razmisli malo pa javi zašto nije.
fap je napisao(la):haman isti naziv nicka
ZELA GTI je napisao(la):Podjela spirala po bojama bez obzira na proizvođača je neka vrsta auto rasizma Kao i kod izvornog rasizma, najčešće mu podliježu neznalice i idioti :lol::lol:
ZELA GTI je napisao(la):Podjela spirala po bojama bez obzira na proizvođača je neka vrsta auto rasizma Kao i kod izvornog rasizma, najčešće mu podliježu neznalice i idioti :lol::lol: