OPRUGE 35/40 iLi 55/40???

OPRUGE 35/40 iLi 55/40???

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
u pitanju su opruge od FK 35/40 ili 55/40.. Nemogu se odluciti koje da stavim,a narucivam ih u ponedeljak ili utorak najkasnije od TAXI-BAR..
jel mozda puno od 55/40??ja bi isao da stavim 55/40 al se nekako bojim da ce mi biti previse spustano..
ima li tko iskustva sa ovim???
il ak ima tko sliku kakvu kako izgleda passat 3B na oprugama 35/40 ili 55/40??

POZZZZ

Član
i 35/40 je malo previse...pazi na to ne samo da ce auto biti nisko ( pa zato ga i spustas ) nego da koljes amortizere sa toliko kratkim oprugama, sto znaci da ce ti amortizer uvijek biti sabijen + nase ceste, skratis mu zivot barem upola hehe.... :) savjetujem ili 35/40 ako bas hoces, a ako ides nize, onda i amortizere sa kratkom stabljikom :)

i mene vucu ove 35/40mm...jbg stavio bi ja kompet al sad nemam toliko novca..trebam jos vece felge da kupim..

Član
A znam drug, ja sutra spustam svoje 35mm, a morat cu kemijat za amortizere...prvo funkcionalnost sreiti onda cemo oko ljepote opet hehe :D

Član
ja imam H&R 40mm i prednja karambolka je 11cm od poda.. ipak sam presla bosnu uzduz i poprijeko bez da mi je kicma otisla.. tako da sam na tvome mjestu uzela bi 35/40 jer vjerovatno nemas kao sto je u mene visoki (niski) prednji dio

kako si mogla preci bosnuu takoo..a da nenavratis kod mene na piće....
ma najvjerovatnije idem i ja na ove 35/40 pa sta Bog da :):):)

Član
eto mene krajem septembra kvama.. da vas opet malo nerviram ^^.. u oktobru ide mazga na spavanje..

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.