gogy Član 25.04.2009 #4 extra slike igy ,svaka cast a noke tvoje felge se strasno uklapaju u uvu narandjastu podlogu
duleprof Član 25.04.2009 #11 Jeste malo zadnja mutna,ne znam jel to bmw ili golf u pozadini Ostalo dobro ispalo
.nOKe Legend 25.04.2009 #12 bulex je napisao(la): ova zadnja ti mutna.... izgleda oluci se tresli... ocam' Kliknite za proširenje... ne ne slika je namjerno mutna jer je focus bio na ovom znaku koji ide prema autima (strelica)
bulex je napisao(la): ova zadnja ti mutna.... izgleda oluci se tresli... ocam' Kliknite za proširenje... ne ne slika je namjerno mutna jer je focus bio na ovom znaku koji ide prema autima (strelica)
daki Legend 25.04.2009 #14 IGY - kritika Kupi tripod sebi 9 maraka kosta, a puno znaci. Ostalo nema potrebe da pricam, znas sta mislim 5+
IGY - kritika Kupi tripod sebi 9 maraka kosta, a puno znaci. Ostalo nema potrebe da pricam, znas sta mislim 5+
.nOKe Legend 25.04.2009 #15 brkni ga brko i.. ako vas zanima kako nastaju ove slike odgovor je.. .. :lol::lol::lol::lol: