Opelov 1.6 tp iz astre...??

Opelov 1.6 tp iz astre...??

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

MTR

Član
os Astru 2007 , Cdti ( valjda se tak zove ) za 16.000 KM ? Crna ko mrak ekstra

ista , dvoja vrata

Član
ehh dejo dok je poslikas do tad ce mozda vec bit kod mene...

2 mtr: jesam li ja to negdje napiso da me brine potrosnja'? il sam te pito za savjet kakav je to moj motor u polu?? il sam trazio da mi ti nadjes auto polovno negdje cccc.... do 15 postova na temu tvojih je 10 ito jebenog spama... ccc

2 rcat: a znaci sa sport dugmetom onn daje ti jos snage aham... jer znam kad sam vozio insigniu sport dugme joj je znacilo kruci volan i ovjes a nigdje snage pa reko mozda je neki isti foll...

ugl tnx svima sazno sam najbitnije...

MTR

Član
jaro jes to sam smislio , spominjes neku potrosnju pa te fino pitam sta i kako , sad se pravis intelektualac .
a sto se tice tema i postova pogle malo bolje sta , ko i kako komentarise .
imam ja za tebe i novo ako hoces nije problem

Član
pa isti je fol. odkud joj vise snage nakon pritiskanja tog sport dugmeta?
posto si vozio sa sport opremom, morao si osjetiti kako ostrije gas prima. na volanu se nista ne mjenja.
licno ubacim brzinu nize, pritisnem sport i preticem. poslije ugasim.
konjska snaga ostaje ista.

Član
MTR je napisao(la):
jaro jes to sam smislio , spominjes neku potrosnju pa te fino pitam sta i kako , sad se pravis intelektualac .
a sto se tice tema i postova pogle malo bolje sta , ko i kako komentarise .
imam ja za tebe i novo ako hoces nije problem

zaobidji me pls... nemam ja deda s tobom shta pricat ni poslovat...

RCat je napisao(la):
pa isti je fol. odkud joj vise snage nakon pritiskanja tog sport dugmeta?
posto si vozio sa sport opremom, morao si osjetiti kako ostrije gas prima. na volanu se nista ne mjenja.
licno ubacim brzinu nize, pritisnem sport i preticem. poslije ugasim.
konjska snaga ostaje ista.

ok tnx na objasnjenu... nije me to do sad puno interesovalo pa se nisam ni raspitivo... tnx

Član
miriše mi na švercere ovdje :D

@ako se ponovis,nek je sa srecom,neces moci hebavat gdje hoces,sjebaje taj panorama krov ahahahah,mogu ljudi s prozora gledat :D

Član
lov2xlr8 je napisao(la):
miriše mi na švercere ovdje :D

@ako se ponovis,nek je sa srecom,neces moci hebavat gdje hoces,sjebaje taj panorama krov ahahahah,mogu ljudi s prozora gledat :D

ihhh odma bi ona bila poplocana u lumar cijela :) kao i komplet astra... :)

Član
Uzimaj to ako se možeš dogovorit i ako ti odgovara budžet, nećeš se pokajat... prelijepo izgleda.

Član
budzet mi godi al me ubi tajming... najgluplje mi je kupit sad auto pred zimu imam milion izdataka onda plus servis pa 4 felge ii gume zimske... pa jos ako je budem neminovno vozo po snjegu i rizli a necu se moc obuzdat da ne vozim auto koji sam tek kupio do proljeca ce bit pohabana pravo.... neznam jos uvijek sam u pregovorima i razmisljanjima pa ko znan sta ce bit...

N

nenad

Sestra i zet su uzeli Astru Sedan 1.6 115ks, za par dana ce biti isporucena (do kraja ove sedmice, bar su tako obecali u Grand Autu), pa cu ti reci iz prve ruke. Bio sam sa njima na probnoj voznji i auto je pravo dobro, fino vuce, rekose u Grandu da je servis do 200km.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.