Opelov 1.6 tp iz astre...??

Opelov 1.6 tp iz astre...??

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
kakav je to motor.. imal kakvih mana... rijec je o autu iz 2009 godine za 3000 km na sebi planiram ga uzet ali jedino mi smeta shto je taj atnosferac 1.6 od 115 ks...

jel neko ima iskustva s time... kako to ide?? koliko trosi?? koliko kosta servis??? itd itd ajmo opel team ocu samo konkretne odgovore...

Član
Odi ti na www.opelklub.hr tamo to ima vec neko sigurno a ovdje tesko da ima itko s tim motorom

www.opelclub.hr
Soryyy

Član
Pike_gti je napisao(la):
jos me samo interesuje cijena servisa u bih...??

Kod mene je 2002 i veliki servis nije skup... doduše 1.8 125hp... nisu skupi servisi... opet se raspitaj.. ako hoćeš Aidov broj, iz Zenice... on će ti tačno sve reći što te niteresovalo... potrošnja nije sigurno velika, imao sam priliku vozat novi taj motor 1.4 90hp i sitnica potrošnja...

pozz.

Član
RCat je napisao(la):
8 - 10l po gradu, 10l ako ukljucim sport

znaci otprilike nebi trebao prelazit 10 normalne voznje... ok tnx to me interesovalo... a oticu sutra u grand auto i pitat za servis... pozz

Član
edoze je napisao(la):
mogu ti i ja napisat broj majstora za opele,u zenici je,fkt lik profesionalan i extra radi

Vjerojatno Džambo... Aid. Najbolje ti je njega upitaj, lik je prejak... i u svaka doba dana i noći je spreman da pomogne i dadne savjet šta i kako je najbolje...

Pike kakvih 10 litara bolan... toliko po gradu možeš nagurat ako si baš težak na gasu...

Neće preko 7 sigurno prosjeka potrošit taj motor.

Član
lov2xlr8 je napisao(la):
pike je sa polom 1.2 imo prosjek 10 :D

pardon po gradu 12 a na putu otvorenom do sarajeva i nazad potrosi 21 litar :) taj polo je cudo :) ito sve bez klime ikad upaljene :)

naime da dopunim u pregovorima sam s jovanom za astru... gtc 1.6 benzin 115 ks opc line 2 paket recaro sjedala bixenoni panorama 17ke i dosta dosta toga... pa vidjet cemo danas sam probo auto ide ko zvrka ima i neko sport dugme nisam odgonetnuo zasta je a kod njega na bordu stoji potrosnja od 8,5l... auto ima 3000 km predjenih pa vidjet cemo josh... sutra nastavak pregovora...

MTR

Član
ne kontam 21 litar ??????

Kod mene MB Actros 1848 trosi toliko , doduse kad je prazan . 480 konja + 7,7 tona

Član
za 220 km mi potrosi 21 litar :) a bravo dejo to je bash ta :) imas li jos slika?? bez bannera da imam za starce...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.