opel_vectra Član 15.02.2009 #1 eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
E edoze Član 15.02.2009 #2 RE: evo i moje vece,,, ja ne bi dirao ove stopke fina vectra,meni extra model,pogotovo redizajn
allroad Super Moderator 15.02.2009 #3 RE: evo i moje vece,,, dobro doso drug... fina vozilica nek je sa srecom... svidja mi se ova vectra ima zanimljive retrovizore edit: slazem se sa ostalima ne idu lexus stopke
RE: evo i moje vece,,, dobro doso drug... fina vozilica nek je sa srecom... svidja mi se ova vectra ima zanimljive retrovizore edit: slazem se sa ostalima ne idu lexus stopke
emirEX_sa Član 15.02.2009 #4 RE: evo i moje vece,,, batali lexus stope ne stoje na tamnom autu bolje uzmi kakve crne nego lexus
Schumi Član 16.02.2009 #6 RE: evo i moje vece,,, To auto ima dosta potencijala,ali moj savjet ti je da se za svaki korak konsultuješ
RE: evo i moje vece,,, To auto ima dosta potencijala,ali moj savjet ti je da se za svaki korak konsultuješ
nodiash Član 16.02.2009 #8 RE: evo i moje vece,,, fina vektra al kao i ostali sto vele batali lexus stopke...nece joj lezat...
GTi Dream Član 17.02.2009 #10 RE: my opel vectra 2.0 dti 16v najljepsi opel:icon_smile: kao sto su rekli batali lexus stope ne stoje na tamnom autu
RE: my opel vectra 2.0 dti 16v najljepsi opel:icon_smile: kao sto su rekli batali lexus stope ne stoje na tamnom autu
ogipower Član 17.02.2009 #14 RE: my opel vectra 2.0 dti 16v dobra pravo vectre su mi pravo lijepa auta