Nakon izgaranja klipa iliti cilindra opet smo sastavili motor. Razlog izgaranja još nepoznat mada sumnjamo na par stvari ali još nismo sigurni... Testovi i provjere slijede.
Izduvna grana s turbom
Donji dio motora. ARP šarafi. Eagle klipnjače.
Novi klip sa karikama. Wiseco, Kanada. 230 eura. Komad.
Gdje mi je motor dovraga?!
Ah naš ljepotan iz Trogira, Marin Buličić, inače jedan od najvećih stručnjaka za Opel u Hrvatskoj, vlasnik vjerovatno jedine Calibre Quattro na svijetu sa pogonom od mog bivšeg Audija S6.
Klip kompletiran.
Donji dio motora poravnan i opran.
Helix Autosport. Drži do 600 KS.
Naš veliki prijatelj Darko Krtalić Krta, član AK Hercegovina, čovjek koji nam je ustupio svoju garažu, alat i sve svoje raspoloživo znanje. Ovim putem mu se zahvaljujemo.
Gornji dio motora poravnan i opran.
Počelo sastavljanje.
Stezanje glave. Postavljena medjuploča zbog smanjenja kompresije.
Motor nakon cijelog dana rada naveče ubačen u auto.
Ima još slika na mom profilu na facebooku pa tko hoće nek me doda pa nek gleda. Goca Krešić.
Izduvna grana s turbom

Donji dio motora. ARP šarafi. Eagle klipnjače.

Novi klip sa karikama. Wiseco, Kanada. 230 eura. Komad.

Gdje mi je motor dovraga?!

Ah naš ljepotan iz Trogira, Marin Buličić, inače jedan od najvećih stručnjaka za Opel u Hrvatskoj, vlasnik vjerovatno jedine Calibre Quattro na svijetu sa pogonom od mog bivšeg Audija S6.

Klip kompletiran.

Donji dio motora poravnan i opran.

Helix Autosport. Drži do 600 KS.

Naš veliki prijatelj Darko Krtalić Krta, član AK Hercegovina, čovjek koji nam je ustupio svoju garažu, alat i sve svoje raspoloživo znanje. Ovim putem mu se zahvaljujemo.

Gornji dio motora poravnan i opran.

Počelo sastavljanje.

Stezanje glave. Postavljena medjuploča zbog smanjenja kompresije.

Motor nakon cijelog dana rada naveče ubačen u auto.

Ima još slika na mom profilu na facebooku pa tko hoće nek me doda pa nek gleda. Goca Krešić.