Opel Kadett GSI

Opel Kadett GSI

Član
Ne znam da li je neko prije već pitao, ali zanima me jedna stvar, a to je kako se čita "GSI"

Da li je "Ge Se I" ili "Ge Es I"

Milion ljudi sam čuo da kažu "Ge Se I" ali mislim da to nije tačno, jer slovo "S" ne speluješ "Se" nego "Es", da li sam u pravu?

Član
Ma kakve ima veze nek cita kako ko hoce :icon_confused:

Moze bit i gey es i :D:lol:

Al su cudo auti :cool: imao kadetta GSI 115 ks :icon_smile:

Član
i neko kaze kako nema "kvalitetnih tema" na forumu. pa gdje ce biti pored ovakvih... :icon_sad::icon_sad:

Član
emir_89 je napisao(la):
i neko kaze kako nema "kvalitetnih tema" na forumu. pa gdje ce biti pored ovakvih... :icon_sad::icon_sad:
Izvini jarane ali mene je zanimalo ovo, sad vidim da mi je milion puta bilo bolje dok sam bio samo registrovan i nisam ništa ni pisao, stvarno svaka čast pojedincima, ali ima ovdje više ljudi koji vole da pljuju druge, da bi se oni istakli i bili kao nešto bolji od ostalih

Član
Onaj sto izgovar Ge Se I :lol: je malo nepismen :lol: Ge eS I se izgovara tacno :cool: Ako gledamo na nasem jeziku...

Član
Death_beat je napisao(la):
eto stidim se :D

bas me briga od koga si cuo. tema je neozbiljna i smijesna, ne koristi forumu nikako. da si od mene cuo, imao bih isti stav o temi ;)

a koja tema u Off topic_u koristi forumu boga ti???
Čovjeku treba pomoc isto ko i onome sto trazi procjenu lancica i onome sto trazi prevoz necega iz SA u MO (neka se ne uvrijede nije mi to namjera) ali te dvije teme koriste forumu isto kao ova, sve je više i više gluposti ovdje...

Čovjek nije siguran kako se čita pa pita masu TASTATURA TJUNERA, šta ste ufatili ismijavat svakog novog clana, sve manje i manje posjecujem ovaj forum bas zbog toga, ovdje treba uvesti kaznjavanje ismijavanja...

ja kazem Ge Se I iz zajebancije... pravilno je Ge Es I od kako znam za Opela... :(

Ako ništa bar covjek ne baca "CVIL" i to u trecoj :)

pozzzzz...

Član
Ovo je extra tema u odnosu na gluposti koje se postavljaju kao teme, i pisu kao postovi po forumu. Bar ima veze s automobilizmom. Kome god se ne svidja nek' ne pise gluposti, ili nek' se ne ibreti kada dobije warn.

DLS

Početnik
onda sam ja seljo .. ja uvjek Ge Se I ... i ovo I oduzim kolko mogu ..iako je netacno ,ja cu i dalje tako govorit jer mi ovo Ge Es i .. nelezi nikako

Član
Bekir_SA je napisao(la):
Death_beat je napisao(la):
eto stidim se :D

bas me briga od koga si cuo. tema je neozbiljna i smijesna, ne koristi forumu nikako. da si od mene cuo, imao bih isti stav o temi ;)

a koja tema u Off topic_u koristi forumu boga ti???
Čovjeku treba pomoc isto ko i onome sto trazi procjenu lancica i onome sto trazi prevoz necega iz SA u MO (neka se ne uvrijede nije mi to namjera) ali te dvije teme koriste forumu isto kao ova, sve je više i više gluposti ovdje...

Čovjek nije siguran kako se čita pa pita masu TASTATURA TJUNERA, šta ste ufatili ismijavat svakog novog clana, sve manje i manje posjecujem ovaj forum bas zbog toga, ovdje treba uvesti kaznjavanje ismijavanja...

ja kazem Ge Se I iz zajebancije... pravilno je Ge Es I od kako znam za Opela... :(

Ako ništa bar covjek ne baca "CVIL" i to u trecoj :)

pozzzzz...

Svaka ti čast, sve si rekao kako treba, i nisam ja ovu temu stavio u neki podforum kojem ne pripada, nego u Off Topic, a kome je Off Topic jadan i tužan, što ga onda čita, niko ga ne tjera... :cool::cool:

trizex je napisao(la):
Ovo je extra tema u odnosu na gluposti koje se postavljaju kao teme, i pisu kao postovi po forumu. Bar ima veze s automobilizmom. Kome god se ne svidja nek' ne pise gluposti, ili nek' se ne ibreti kada dobije warn.
Ma ruku na srce i nije vala neka tema, znam ja to i sam, ali mene je zanimalo i eto, većina je potvrdila ono što sam i sam mislio da je tačno, a to je da se kaže Ge Es I ;)
A oni što misle da je tema jadna i kako sa ovakvim temama "uništavamo" forum...ma volim i ja vas :cool::cool::cool:

Član
Off topic je bas tu da ubacimo temu koja je smjesna, bezveze i nema veze sa cuningom i cunerima i naravno da se moze ismijavati, ne treba preozbiljno sve shvatati na ovom forumu.
Iskreno najvise volim citati komentare na ovom forumu i blamaze ljudi koji vjerovatno pojma nemaju o cemu pricaju, niti su uradili dio toga sto pricaju, mada ima i onih koji znaju i samo ponekad se jave i kazu koju pametnu.
Vecinom se svadjaju i ismijavaju oni koji su nacitani na GOOGLE i cim vide da neko nesto pita ono nije siguran da uradi neku stvar svi ga pocnu ismijavati kao ono joj glupana....
Al naravno to je sve sastavna stvar foruma i da nije tako ne bi bilo zanimljivo :)

A kako ces reci i kako je ispravno, to sve zavisi od mjesta odakle si i na koji nacin ces ga spelovat ak nis komadic papira i napisi GSI i kazi ev vako :) :) :)

Član
smajke je napisao(la):
Off topic je bas tu da ubacimo temu koja je smjesna, bezveze i nema veze sa cuningom i cunerima i naravno da se moze ismijavati, ne treba preozbiljno sve shvatati na ovom forumu.
Iskreno najvise volim citati komentare na ovom forumu i blamaze ljudi koji vjerovatno pojma nemaju o cemu pricaju, niti su uradili dio toga sto pricaju, mada ima i onih koji znaju i samo ponekad se jave i kazu koju pametnu.
Vecinom se svadjaju i ismijavaju oni koji su nacitani na GOOGLE i cim vide da neko nesto pita ono nije siguran da uradi neku stvar svi ga pocnu ismijavati kao ono joj glupana....
Al naravno to je sve sastavna stvar foruma i da nije tako ne bi bilo zanimljivo :)

A kako ces reci i kako je ispravno, to sve zavisi od mjesta odakle si i na koji nacin ces ga spelovat ak nis komadic papira i napisi GSI i kazi ev vako :) :) :)
:cool::cool::cool: dobar dobar
ma treba zezancije, ali opet treba znati kako ćeš nešto reći, možeš ti mene na kulturan način "provalit", pa ću se i ja smijati zajedno s tobom, nisam ja protiv zezancije, i na kraju Off Topic je Off Topic, i koga zanimaju samo projekti niko ga ne tjera da čita Off Topic ;)