Izvini jarane ali mene je zanimalo ovo, sad vidim da mi je milion puta bilo bolje dok sam bio samo registrovan i nisam ništa ni pisao, stvarno svaka čast pojedincima, ali ima ovdje više ljudi koji vole da pljuju druge, da bi se oni istakli i bili kao nešto bolji od ostalihemir_89 je napisao(la):i neko kaze kako nema "kvalitetnih tema" na forumu. pa gdje ce biti pored ovakvih... :icon_sad::icon_sad:
RS TURBO je napisao(la):Onaj sto izgovar Ge Se I :lol: je malo nepismen :lol: Ge eS I se izgovara tacno
Death_beat je napisao(la):eto stidim se
bas me briga od koga si cuo. tema je neozbiljna i smijesna, ne koristi forumu nikako. da si od mene cuo, imao bih isti stav o temi
Bekir_SA je napisao(la):Death_beat je napisao(la):eto stidim se
bas me briga od koga si cuo. tema je neozbiljna i smijesna, ne koristi forumu nikako. da si od mene cuo, imao bih isti stav o temi
a koja tema u Off topic_u koristi forumu boga ti???
Čovjeku treba pomoc isto ko i onome sto trazi procjenu lancica i onome sto trazi prevoz necega iz SA u MO (neka se ne uvrijede nije mi to namjera) ali te dvije teme koriste forumu isto kao ova, sve je više i više gluposti ovdje...
Čovjek nije siguran kako se čita pa pita masu TASTATURA TJUNERA, šta ste ufatili ismijavat svakog novog clana, sve manje i manje posjecujem ovaj forum bas zbog toga, ovdje treba uvesti kaznjavanje ismijavanja...
ja kazem Ge Se I iz zajebancije... pravilno je Ge Es I od kako znam za Opela...
Ako ništa bar covjek ne baca "CVIL" i to u trecoj
pozzzzz...
Ma ruku na srce i nije vala neka tema, znam ja to i sam, ali mene je zanimalo i eto, većina je potvrdila ono što sam i sam mislio da je tačno, a to je da se kaže Ge Es Itrizex je napisao(la):Ovo je extra tema u odnosu na gluposti koje se postavljaju kao teme, i pisu kao postovi po forumu. Bar ima veze s automobilizmom. Kome god se ne svidja nek' ne pise gluposti, ili nek' se ne ibreti kada dobije warn.
dobar dobarsmajke je napisao(la):Off topic je bas tu da ubacimo temu koja je smjesna, bezveze i nema veze sa cuningom i cunerima i naravno da se moze ismijavati, ne treba preozbiljno sve shvatati na ovom forumu.
Iskreno najvise volim citati komentare na ovom forumu i blamaze ljudi koji vjerovatno pojma nemaju o cemu pricaju, niti su uradili dio toga sto pricaju, mada ima i onih koji znaju i samo ponekad se jave i kazu koju pametnu.
Vecinom se svadjaju i ismijavaju oni koji su nacitani na GOOGLE i cim vide da neko nesto pita ono nije siguran da uradi neku stvar svi ga pocnu ismijavati kao ono joj glupana....
Al naravno to je sve sastavna stvar foruma i da nije tako ne bi bilo zanimljivo
A kako ces reci i kako je ispravno, to sve zavisi od mjesta odakle si i na koji nacin ces ga spelovat ak nis komadic papira i napisi GSI i kazi ev vako