Death_beat je napisao(la):
ocekivao sam slike sa tvojim bivsim leonom
e tu bi vec insignia bila u problemima
kod insignije je noviji dizajn, jos uvijek je atraktivna i pojava, dok smo na leona svi navikli vec. kada izadje novi, ne sumnjam nimalo da ce biti prelijep, bas kao sto je i ovaj..
slike odlicne
Heheh nasmijo si me s ovim
Jeste, Leon je bio stvarno extra, 5 godina je bio kod mene i radio se "malo po malo" da bi bio to što je bio, ali eto, našao je prošle godine novog vlasnika a ja od ove godine prešao na Insigniu
Boja je tzv. mahagonij, svidja mi se pravo, po noći je crno auto, na suncu smedje
Ovaj bijeli Leon je od jarana, 2.0 TDI, besprijekorno stanje. Bilo je zanimljivo stavit 2 auta totalno različitih klasa u jedan objektiv. Biće još slika, u nedelju je bilo stvarno prevruće i nije se moglo dugo fotografisat
Hvala svima, drago mi je da vam se svidjaju fotke
GTI FAN je napisao(la):
Ja Leone obozavam i izgledom mi je konkurentan Insigniji a Leon 1 mi je nesto nenadmasno,na malo atraktivnijim felama jedno od najljepsih auta ikad.Prelijepe aute si odabrao
Ma Leon je drama auto, ko trazi sportskog kompakta, ne moze se pokajat da uzme 1M a ni 1P. Sad su već nekako počeli da se odmiču od te sportske agresive, al ko zna iz kojih razloga. Uglavnom, auto s tonu potencijala, pogotovo za tjunere