Opel Insignia Cross Four

Opel Insignia Cross Four

Član
opel%20cross%20four%201.jpg

Tek što je nedavno Volkswagen na Salonu automobila u Tokiju promovisao (pro)terensku verziju Passata Variant (nazvanog Passat Alltrack), sada i Opel predstavlja sličnu varijantu Insignije.

I Insignia Cross Four je napravljena na karavanskoj verziji, a odlikuju je prije svega nešto atraktivniji spoljašnji izgled (robusniji branici, zaštitni elementi, alu točkovi od 18 inča, srebrni krovni nosači), bogatija oprema (između ostalog cruise control, sjedišta sa el. podešavanjem, dvozonska klima, Bluetooth, USB port....) i 4x4 pogon.

opel%20cross%20four%2011.jpg

U ponudi će (bar u početku) biti samo dizel motori, i to 2.0 CDTi sa 160KS i 2.0 CDTi BiTurbo sa 195KS.

Član
edo_16v je napisao(la):
bogatija oprema (između ostalog cruise control, sjedišta sa el. podešavanjem, dvozonska klima, Bluetooth, USB port....) i 4x4 pogon.

Sve ovo Insignia vec ima, i mnogo vise:icon_smile:

Lijepa je

Član
hoce li se moc podesavat visina...:D ovo mi izgleda nisko za recimo ovaj tip auta...

Legend
gaga je napisao(la):
hoce li se moc podesavat visina...:D ovo mi izgleda nisko za recimo ovaj tip auta...

to ako bude fino lijepo usminkano, na slikama
kad vidis auto u salonu, ne mozes da vjerujes sta si kupio :D:D

Član
ajd ko bi ovo kupio pa je zatjerao u brazdu???:icon_question:
Normalno da ce svi da je kupe zbog atraktivnog izgleda prvenstveno;)

Član
A20DTH je napisao(la):
ajd ko bi ovo kupio pa je zatjerao u brazdu???:icon_question:
Normalno da ce svi da je kupe zbog atraktivnog izgleda prvenstveno;)

Iskreno, ja bih ga zatjerao bez da se razmišljam. Možda ne u "brazdu", ali bi on meni išao po off road putićima kad god mi padne na pamet i ukaže se potreba za tim. Vodio bih se filozofijom, nisi ti mene kupio, nego ja tebe.;)

Član
necemo se lagati, ovo je za sve osim za off-asfalt terena, vidi se i samoj visini auta... al da je prelijepa, prelijepa je :icon_smile:

najljepsi karavano po meni :cool:

Član
.nOKe je napisao(la):
kao sto npr ljudi kupuju a6 allroada zbog izgleda ?
jel ono ti imas obicnu insigniju ?

Pa ja ga ne bi kupio ni zbog izgleda a ni zbog funkcionalnosti jer imam vektru a ona ide tamo gdje mnogi ne mogu:D:lol:;)
A ne znam sta podrazumijevas pod ''obicnu'' jer meni nije obicna? Ima dosta toga sto serijski model nema:icon_smile:

Legend
A20DTH je napisao(la):
Pa ja ga ne bi kupio ni zbog izgleda a ni zbog funkcionalnosti jer imam vektru a ona ide tamo gdje mnogi ne mogu:D:lol:;)
A ne znam sta podrazumijevas pod ''obicnu'' jer meni nije obicna? Ima dosta toga sto serijski model nema:icon_smile:

Nisi kupio ajmo reci veliko auto zbog izgleda, fuknckionalnosti ? Kupio si je onda zbog prestiza ili ? ne razumijem vas fakat.. Platili bi 15tak hiljada vise za npr ovu insigniju samo zbog izgleda ? ljudi, zivite u bosni, hello :D
Nemam nista protiv auta, prelijepo je fakat, svaki put kad prodje insignija dah mi stane, ali ove komentare bas ne razumijem..
Ono sto sam prvobitno htio reci da ce ovaj auto biti sigurno visociji nego sto je na slikama, ili ce se bar potrudit da naprave stelujuci ovjes, kao kod konkurenata iz ingolstada :icon_smile:

Član
Sigurno da ce biti tako, jer ne bi bilo smisla da to bude samo osvjezenje izgleda i ime ali da nema nikakve funkcije. Bilo bi glupo:icon_sad: Ali vecina kupaca ove insignije nece silaziti sa asvalta.
Pa ovo je samo slika, ko ce zakljuciti koliko je ona visoka??:D
Insigniju sam kupio prvenstveno jer sam veliki ljubitelj i postovaoc munje, uz to, MENI je ljepsa od svih auta konkurencije, kvalitetna je, velika, udobna, sigurna, ima lijepe dodatke u opremi(dosta stvari koje drugi ne nude), najbolja svjetla u klasi i mnoge druge prednosti.;) a i cijena je pristupacnija od konkurencije