Opel Insignia 2.0 CDTI

Opel Insignia 2.0 CDTI

Član
evo da ubacim i drugi autic na forum, godiste 2011, od opreme, pa sve ***** li ga, osim dvd - navigacije fabricke i koze... 2.0 cdti 130ks, potrosnja prosjek 5.9l, felne 18'' continental gume 245/45-18, parking senzori naprijed - nazad, bi-xenon svjetla, tempomat, dvozonska klima, maglenke, itd itd itd...

Uploaded with ImageShack.us

Član
A20DTH je napisao(la):
Lose ti je auto totalno:D:lol:;)

vidim otvorio ti temu, a ja ovaj auto i zaboravio predstavit, a uzeo ga prije 3 mjeseca, k'o kad sam posvecen ulaganjem u civica :D

e znas li kako se koristi telefon preko cd playera onog u autu, tj imam li ja to uopste? posto imam znak mali u displeju bluetooth, vidi se, i imam tipku phone na tabli, ali nisam skapirao kako se koristi, odnosno da li uopste moze... :)

Član
0g1 je napisao(la):
lijepa je pravo
vozio sam jednu ali benz
auto je zloo

jeste, zaista je prelijep auto. ovaj moj dizel je mlitav dosta, kad krece, jbg 18'', te 1600kg, a 130ks...ali je za kruzing auto idealan :) a potrosnja smjesna...

Član
Moras povezati telefon i auto preko bluetootha.
Aktivacija bluetootha na autu ide preko tipke CONFIG/Phone Settings/Bluetooth ON/OFF
(Tako je kod mene na DVD800 uredjaju)
Onda aktiviras bt i na telefonu pa potrazis autom telefon, uneses kod i na displeju ce pisati da si povezan. I onda tipka Phone na konzoli i biras broj i pricas.
I ja kupio prije 3 mjeseca auto. Kakva slucajnost;)

Član
Ja sam dobio skoro 9.000KM popusta kod ovih. ;)
Nekakav, standardni popust, popust na opremu, takticka kampanja, popust na placanje gotovinom..

Član
SašaCRX je napisao(la):
0g1 je napisao(la):
lijepa je pravo
vozio sam jednu ali benz
auto je zloo

jeste, zaista je prelijep auto. ovaj moj dizel je mlitav dosta, kad krece, jbg 18'', te 1600kg, a 130ks...ali je za kruzing auto idealan :) a potrosnja smjesna...

Top Speed: 127.3 mph (205 km/h)
Acceleration 0-62 Mph (0-100 Km/h): 11.1 s

stace ti vise taman pogotovo uz tu potrosnju ovo je idealno ;)

City: 30.9 mpg (7.6 L/100Km)
Highway: 49 mpg (4.8 L/100Km)
Combined: 40.5 mpg (5.8 L/100Km)

Član
A20DTH je napisao(la):
Ja sam dobio skoro 9.000KM popusta kod ovih. ;)
Nekakav, standardni popust, popust na opremu, takticka kampanja, popust na placanje gotovinom..

ja sam dobio popust na placanje gotovinom, a i oni su mi najvise nudili za octaviu moju, posto sam uzimao staro za novo...i kao metalik boja je od njih, i evo umjesto sjedista zimski setup :icon_smile:

0g1 je napisao(la):
SašaCRX je napisao(la):
0g1 je napisao(la):
lijepa je pravo
vozio sam jednu ali benz
auto je zloo

Top Speed: 127.3 mph (205 km/h)
Acceleration 0-62 Mph (0-100 Km/h): 11.1 s

stace ti vise taman pogotovo uz tu potrosnju ovo je idealno ;)

City: 30.9 mpg (7.6 L/100Km)
Highway: 49 mpg (4.8 L/100Km)
Combined: 40.5 mpg (5.8 L/100Km)

dovoljno jeste, za neke kriterije, ne zaboravimo da sam okorjeli hondas :D

Član
Prelepa je insignija, nisam imao priliku da se vozim, verujem da je dosta napredovala u odnosu na vectru;)

Član
e jeste navalili sa ovim opelima majko mila, gdje se dijele, da i ja stanem u red:icon_biggrin:
odlican auto sasa, svaka cast, pored onakve honde imati i ovo, stvarno ne moze svako;)