Opel astra g 2.0 di, hitno potreban savet!

Opel astra g 2.0 di, hitno potreban savet!

Član
Imam ponudu za zamenu kljuc za kljuc za mog daewoo-a, astra nema opreme ni prici daewoo-u, nema cak ni podizace...to me samo odvraca od nje inace je jako mali potrosac sto je veliki plus u ovakvoj situaciji. Sta mislite?
http://www.polovniautomobili.com/oglas851079/opel_astra_20_dti/#5

Administrator
gledajuci unutrasnjost ova astra nije bas u naj stanju... a sad bilo je prica i za te dizele, da odlazi bosch pumpa i tako to... ti odluci ;)

koliko bogati trazi za ovaj sporet?

ima ovo preko 220 hilj na satu ustvari minimum 350 hilj ja svoju sa 250 hilj prodao i nijedna parkica na volanu ovo da se izderalo

Član
I meni deluje izderana unutra, a plaši me ta priča pumpa, turbina, dizne i sl....A vuče me potrošnja i to što je karavan, volim nabrijane karavane, to mi je želja :)

Član
Bolje nemoj, pogotovo ako je presla preko 200 000... imaju nevjerovatno kriticne bosch pumpe....

Član
Koliko izađe od prilike reparacija pumpe i turbine? Čisto info ako neko zna:) Ma ja sam uvek bio protiv dizela sa mnogo km, bolje uzmi benzinca i da dođe ne daj bože do generalne uradi i miran si, a sa dizelom se nikad ne zna ode pumpa, ode turbina loša kompresija, neće da pali, delovi skupi itd....Ja znam ljude koji imaju ovakvu astru i prezadovoljni su, bukvalno bez kvarova ali sve je to mačka u džaku sta može da se zadesi...U dilemi sam, pogledaću auto u svakom slučaju u nekom servisu detaljno.

Član
Taj motor se pokazao prilično dobar , za razliku od 1.7 smeća. Ali ova Astra mi se čini baš otužna ,tako da bi se ja držao podalje od nje.

Član
Jedina prednost je potrošnja i što je opela lakše prodati, ali meni se uopšte i ne prodaje auto samo bih menjao za neki koji manje troši ako naleti...

Član
Ja sam sa ovim motorom presao 100.000, a boga pitaj koliko je auto imalo kad sam ga kupio! Motor je beton, nisam ulozio vise od ulja i par potrosnih stvarcica na motoru!!! I prodao ga, a covjek prezadovoljan. Taj motor trazi samo da se redovno mijenja ulje i radnu temp.! Ostalo je na tebi da odlucis, limarija im trune malo manje nego kod "suze", hehehe

Član
acer5101 je napisao(la):
Ja sam sa ovim motorom presao 100.000, a boga pitaj koliko je auto imalo kad sam ga kupio! Motor je beton, nisam ulozio vise od ulja i par potrosnih stvarcica na motoru!!! I prodao ga, a covjek prezadovoljan. Taj motor trazi samo da se redovno mijenja ulje i radnu temp.! Ostalo je na tebi da odlucis, limarija im trune malo manje nego kod "suze", hehehe

Kakav je bio tvoj unutra , jel bio izlizan , izrabljen? Koliko je imao na satu? To je to, kažem ja mačka u džaku, može biti vrh, a može i ono najgore.