lov2xlr8 je napisao(la):
zato sto je najskuplji program sjeban,al nije bio prije 100% jer sam gledao prije uvijek kako pere i nije prije ljuljao auto.
i zalio sam se sefu tom nekom da udara auto i poslao je zalbu u sarajevo,i on i dalje ostaje pri tome da tako to treba,tako su mu rekli kao da treba,a ja mu sto puta kazem da nije tako prije bilo.
mozda se sta i promjeni,senzor neki riku slozio sigurno pa ne zna gdje je auto
da se malo uključim, obzirom da radim u OMV-u i zadužen sam upravo za održavanje opreme, između ostalog i autopraonice :icon_smile:
druže ta autopraonica trenutno ima manji defekt, ali ništa što bi ti moglo oštetiti auto, da je tako vjeruj mi da bi ona bila odmah zatvorena dok se ne popravi.
u pitanju je jedan senzor, kao što si i sam rekao, a odmah poslije Bajrama ide generalni remont te autopraonice, tako da će opet biti kao nova
a sad i da nešto kažem o praonicama, mislim biće svaki jahač svog konja hvali, ali ovo je stvarno tako..
OMV autopraonice su najsavremenije autopraonice u Evropi, zato što OMV ima standard kojeg se drži, a taj standard je isti u svim državama, tako da npr. istu tu autopraonicu imate i u Austriji, mjesto na kojem stoji čokolada u našem shopu isto je i u Beču i u Tuzli i td odnosno standard je jako strog i zbog toga je OMV uspješan.
između ostalog standard je da se četke na autopraonicama mijenjaju redovno nakon određenog broja pranja, tako da ne postoji šansa da ogrebu auto, najbolji je lični primjer naravno, naša službena auta stara 5 god nikad nisu oprana ni na jednoj drugoj praonici, a nijedan nema nikakvih ogrebotina, niti čak sitnih riseva, deterđenti koji se koriste su najkvalitetniji, a da ne govorim o podnom pranju koje je zimi spas za auto i td
hoću da vam kažem da su to jako skupe mašine i da iza njih stoji jedan tim inžinjera koji stalno smišljaju kako da je naprave boljom, odnosno kako da naprave najbolje moguće pranje za auta...
u svakom slučaju, bilo kakvu štetu da vam OMV napravi, a da je to OMV-ova krivica, sve će vam biti nadoknađeno