Član
E ovako, juce ja objavim felge na olx.ba, ubacujem ja slike kad dozvoljeno samo 7 slika, ostale se placaju 1 pikkredit po slici, sto vjerovatno znate, posto nisam imao tog pikkredita odem ja tamo na ono 'dopuni pikkredit', preko paypal racuna, radio sam to i prije, znam kako ide, i odem ja na ono da kupim 50 pikkredita - 5KM. Kupim ja to i sve uredu, ubacim 16 slika, sve ok, zavrsio, malo nesta trazio po piku kad nakon 20min od objave dodje meni email na telefon, kao uspjesno ste kupili pikkredit u iznosu od 10KM (120 pikkredita), nidje veze, nije mi jasno sta se desilo, nisam kupio to, najgore od svega sto mi nema tog pikkredita na profilu. Pokrenem ja odma ''istragu'' preko paypala, da vidim sta se tu desilo, bez ovlastenja su mi skinuli 10KM. prodje 2 sata od pokretanja istrage kad dodje meni na profil +50 pikkredita, kad domalo kasnije jos +70 (dakle ukupno 120), ajd kontam ja sad bar su mi to poslali, izdvojim ja felge 30dana i stavim pod 'hitno', kad ja jutros da vidim ima li sta, ulogujem se i pise
Banovani ste sa OLX.ba!
Razlog: PayPal Case ID # PP-005-318-678-641.
Kliknite ovdje da se odjavite.
Sve ovo gore je nebitno samo me interesuje da li ikako mogu vratiti profil?
Koga da kontaktiram?
Banovani ste sa OLX.ba!
Razlog: PayPal Case ID # PP-005-318-678-641.
Kliknite ovdje da se odjavite.
Sve ovo gore je nebitno samo me interesuje da li ikako mogu vratiti profil?
Koga da kontaktiram?