Pike_gti Član 28.05.2008 #2 ima extra dobrih auta, ovaj fico bmw je ludost koji je model ova siva mecka ko coupe gore to mi je jedna od najjebenijih linija mercedesa pravi oldtimer
ima extra dobrih auta, ovaj fico bmw je ludost koji je model ova siva mecka ko coupe gore to mi je jedna od najjebenijih linija mercedesa pravi oldtimer
Fele Putovanja.ba Administrator 28.05.2008 #5 Pike_gti je napisao(la): koji je model ova siva mecka ko coupe gore to mi je jedna od najjebenijih linija mercedesa pravi oldtimer Kliknite za proširenje... Mislim da je to SL i to treca generacija 1972-1988 se proizvodio
Pike_gti je napisao(la): koji je model ova siva mecka ko coupe gore to mi je jedna od najjebenijih linija mercedesa pravi oldtimer Kliknite za proširenje... Mislim da je to SL i to treca generacija 1972-1988 se proizvodio
lov2xlr8 Član 29.05.2008 #6 al onaj stari merc sa crvenim prostiracima ala alu je drama,samo treba izbacit prostirace...
tibor987 Član 29.05.2008 #7 Ima jako finih i ocivanih primjeraka...fino je cuvati i slaviti i stare primjerke proslosti, ne samo nabrijane kante od 2000+ godine hehe
Ima jako finih i ocivanih primjeraka...fino je cuvati i slaviti i stare primjerke proslosti, ne samo nabrijane kante od 2000+ godine hehe
renault R-5 Član 29.05.2008 #8 onaj ficosaki BMW je drama :lol: predobra auta, meni najbolji onaj chevrolet crveni
Faya_M5 Član 29.05.2008 #9 ima finih auta i slika...steta sto nisi samo onog Volvo-a Amazon sliko malo bolje...fico crveni je isto jak, pravo sportski uradjen...
ima finih auta i slika...steta sto nisi samo onog Volvo-a Amazon sliko malo bolje...fico crveni je isto jak, pravo sportski uradjen...
H Har3 Član 29.05.2008 #11 Uh dobrih auta... i meni su sl i fico zapali za oko. btw. eno i onog bosancerosa sa onim svojim mercom kabriom
Uh dobrih auta... i meni su sl i fico zapali za oko. btw. eno i onog bosancerosa sa onim svojim mercom kabriom