Početnik
eh ovako, neku noc smo drug funky i ja naletili na radar u blizini Doboja (jug), na pravcu Doboj - Žepče, mislim da se mjesto zove Šije. Znaci radar mi je ocitao brzinu od 16 km preko ogranicenja (koje je navodno 60). Nije neka velika kazna ali problem je sto smo i jedan i drug bili sigurni da je ogranicenje 80, tako je i stojalo na posljednjem znaku ogranicenja brzine prije radara... ali znak prestanka ogranicenja (60) je odmah iza patrole bio, sto mi je policajac i pokazao... eh ima li iko da putuje na toj relaciji, hebemu, nismo valjda toliko glupani da vidimo patrolu i da i dalje vozimo preko ogranicenja..
Znaci, ima li znaka ogranicenja (60) ili nema? Mi smo 99% sigurni da ga nema nigdje, nego samo za prestanak ogranicenja, znaci ogranicenje je 80 km/h, a poslije toga stoji znak prestanak ogranicenja na 60 km/h:icon_question:
Znaci, ima li znaka ogranicenja (60) ili nema? Mi smo 99% sigurni da ga nema nigdje, nego samo za prestanak ogranicenja, znaci ogranicenje je 80 km/h, a poslije toga stoji znak prestanak ogranicenja na 60 km/h:icon_question: