Oduzimanje vozacke

Oduzimanje vozacke

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Elem,dusmani mi oduzese vozacku na mjesec dana,kazna 250 marona,1 kaz bod.

Sta mene zanima,posto slijede praznici,a i ovom snijegu tesko mogu odolit :D cuo sam od poznanika iz policije da se navodno ta zabrana moze odlozit za neko najmanje bolno vrijeme.

Jel istina?

neka je kod tebe sve dok ne dobiješ sudski nalog za predaju vozačke kad dobiješ onda predaj vozačku i odguli to vrijeme bez nje i rješena stvar a zna se nekad odvuč od mjesec do godine a kod nekoga i po dvije godine da sud sporo radi pa kasno dodješ na red dakle sve je do slučaja tj predmeta kad stigneš na sudu možda dodješ prije na red možda kasnije da je dostaviš provjerno

Član
mjesec dana možeš odgoditi u CIPS-u od dana kada ti dođe obavijest da deponuješ vozačku

bolje ti nju predaji sto prije imao sam iskustva s tim, doce ti mozda kroz 1-1.5 god kad se najmanje budes nado

trizex je napisao(la):
A cime si zasluzio oduzimanje? :D

Trke,trke,trkice :D

Imao sudar ba u februaru jos ,"slalomiro" iz jedne trake u drugu i bum zena sa passatom u rikverc isla i ja dje cu kud cu izmedju auta,izmedju nje i nekog dzipa ogromnog zbog kojeg i nisam vidio tu zenu sa passatom,jos i poledica bila :D jbg dogadja se i najboljima :icon_biggrin:

@oggy:me ne samo to, "driftam" ja i po suhom :D al et jest i to,nego praznici ba,ono,ovo,treba auto sad jbg ;)

@GreenD: Ma svejedno mi je ba,samo da prodje Nova ;)

Član
Meni uzeli nakon godinu od konačne presude u sudu...

Samo gas dok ti ne dođe koverta na vrata sa datumom kad trebaš odnijet u cips... ako hoćeš i tada odgodu, odeš u cips i zatražiš... bez ikakvih problema i obrazloženja možeš mjesec odgodit... ništa te ne pitaju... a ako zbog posla i td trebaš duži period recimo pola godine ili godinu da još imaš kod sebe vozačku, onda pišeš nekakav zahtjev i čekaš ponovno riješenje koje ti na vrata dostave sa novim datumom ;)

pozz.

Član
joj erole rejseru neces da slusas..:icon_biggrin: ma j*baji ga,bitno je da si ti uzivao i da se drifta malo po ovom snijegu:cool:

Član
erol_brcak je napisao(la):
trizex je napisao(la):
A cime si zasluzio oduzimanje? :D

Trke,trke,trkice :D

Imao sudar ba u februaru jos ,"slalomiro" iz jedne trake u drugu i bum zena sa passatom u rikverc isla i ja dje cu kud cu izmedju auta,izmedju nje i nekog dzipa ogromnog zbog kojeg i nisam vidio tu zenu sa passatom,jos i poledica bila :D jbg dogadja se i najboljima :icon_biggrin:

@oggy:me ne samo to, "driftam" ja i po suhom :D al et jest i to,nego praznici ba,ono,ovo,treba auto sad jbg ;)

@GreenD: Ma svejedno mi je ba,samo da prodje Nova ;)

A to, ja mislio nesto frisko :D

ma nista ba, samo ne predaji dok ne prodju ovi praznici. i onda otidji sam i predaj. nemoj samo da ti ostane pa da nekad ostanes bez vozacke kad ti bas bude trebala..

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.