Obavezno - novi thetuning forum

Obavezno - novi thetuning forum

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
e da vam predstavim forum koji sam pravio ja i moja ekipa :)
forum će biti posvećen virtual tuningu,zasad dok je u razvoju
ima temi i o autima i sl. ,svi ps tuneri nek nam se pridruže,
svi admini i moderatori su ps tuneri :D ,takođe dobrodošli
su i svi ostali,nudimo našim članovima uslugu sređivanja
auta u ps u temi za to namjenjoj,temu ne mogu vidjeti gosti :)
imamo i vijesti iz svijeta automobilizma i sl.
eto toliko ;)
zasad je forum na free hostingu i može dobiti preko dva linka :123:

www.thetuning.tk
ili
www.rapidauto.6te.net

Član
RE: novi forum

kao sto je kolega rekao, forum je jos u razvoju, uskoro se pocinju organizovati takmicenja, izlozbe radova itd..

ukratko, sve sto vas zanima vezano za Photoshop tuning..

ukoliko zelite izvrsiti izmjene na svom automobilu, a voljeli biste vidjeti kako bi to izgledalo, postoji tema na forumu i za vas gdje ispunjavamo vase zelje kada je u pitanju obrada auta u photoshopu

topli pozdrav :D:D:D

:cool:

Član

ibizasa je napisao(la):
kao sto je kolega rekao, forum je jos u razvoju, uskoro se pocinju organizovati takmicenja, izlozbe radova itd..

ukratko, sve sto vas zanima vezano za Photoshop tuning..

ukoliko zelite izvrsiti izmjene na svom automobilu, a voljeli biste vidjeti kako bi to izgledalo, postoji tema na forumu i za vas gdje ispunjavamo vase zelje kada je u pitanju obrada auta u photoshopu

topli pozdrav :D:D:D

:cool:

Pa vas trazim....:icon_biggrin::icon_biggrin::icon_biggrin: Meni bi trebalo ovako nesto, da vidim kako bi neke plastike izgledale na mom autu... Kad uhvatim vremena javicu vam se po tom pitanju....;)

Član
forum je extra,ja sam vec registrovan,i svakodnevno je obogacivan novim temama,meni je zanimljiv a mislim da ce i vama bit;) dodjite,pogledajte,nista vas ne kosta...nadam se da cete postati i ostati redovan clan:D

Član

Sina je napisao(la):
Pa vas trazim....:icon_biggrin::icon_biggrin::icon_biggrin: Meni bi trebalo ovako nesto, da vidim kako bi neke plastike izgledale na mom autu... Kad uhvatim vremena javicu vam se po tom pitanju....;)

Kategorija 'PS Pomoc' namijenjena tuniranju vaseg auto po vasim zeljama je vidljiva samo clanovima foruma :D:D

tako da, reggajte se :p :D;):cool::123:

Član
Forum je :cool::cool: Regao sam se stvarno je ekstra nije od nikog tema ukradena dodjite i vidite stvarno neznam sta bi rekao svaka cast trozicu i ostatku ekipe Stvarno jedno veliko WoW!:cool:

eej nisam vjerovo dok nisam se rego forum je extra pravo pozivam svu raju da dodje i posjeti ovaj forum predobar je toliko da malo zapustam bhtuning da bi tamo mogao pratit sta se radi jer ipak tamo je opsirnije sto se tice photoshop tuninga i pozivam svu raju s bhtuninga da dodje i posjeti ovaj sad ga mogu zvat nas forum predobro je

poziv najprije svim ps tunerima a i ostalim clanovima bhtuning foruma

Početnik
cico_mevle je napisao(la):
eej nisam vjerovo dok nisam se rego forum je extra pravo pozivam svu raju da dodje i posjeti ovaj forum predobar je toliko da malo zapustam bhtuning da bi tamo mogao pratit sta se radi jer ipak tamo je opsirnije sto se tice photoshop tuninga i pozivam svu raju s bhtuninga da dodje i posjeti ovaj sad ga mogu zvat nas forum predobro je

poziv najprije svim ps tunerima a i ostalim clanovima bhtuning foruma

odlicann forumm :D

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.