Novi

Novi

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Pozz svima na forumu... 20 god i dolazim iz Sarajeva i totalni sam laik sto se tice auta.
Posjedujem pežoa 205 1.9 gti i nadam se da cu ovdje rijesiti zagonetku :=)

Naime, nemam trenutno vremena za majstore, pa mozel mi neko reci gdje se u ovu prokletinju sipa ulje za motor xD :p
Nema gdje nisam gledao, vozio ga ovdje u komsiluk, naki govore da se sipa dvotaktol u revezervoar, zajedno s benzinom, i navodno on podmazuje motor.Meni zvuci besmisleno, al ne izbacujem tu mogucnost xD trenutci ocaja haha :D
Opet, posto mi je staro auto(1987god.), na motoru mi nije pravljen cep koji ja mogu odvrtat-zavrtat i sipat ulje, vec se ulje sipa/ubacuje u motor preko nake pumpe, il filtera... mah, ne znam ni ja sta je sve frajer napricao, uglavnom pumpa i filter neki :p
I da, ponavljam, na motoru nit ispod haube ne postoji bilo kakav cep koji bih mogao odvrnut i nasut ulje za motor, uz to da to ima smisla :)

Član
VR6Boki je napisao(la):
Postavi sliku motora, ak nas ne lozis beze :icon_biggrin:

Hocu druze, bice ti i slika. Sad sam na benzinskoj, morao da se kunem ljudima da nemam gdje da sipam ulje, na kraju su izasli satro svi pametni, izmisljaju toplu vodu, a jos su brze i otisli hahahhah xD
Bice drug slika, cim uhvatim vremena:)

Član
:lol::lol::lol::lol: e jbg! Zar i za to treba pomoc! Postavi nam sliku pa da vidimo kakav je to problem! :icon_question:
Pozdrav i dobro nam dosao!

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.