Novi Volvo XC90

Novi Volvo XC90

Član
m1myt90bsr9q.jpg

m1myt91b1t9u.jpg

m1myt90bgb9w.jpg

m1myt90ber9x.jpg

m1myt8xbn59n.jpg

Cudnovato izgleda, poprilicno je "amerikaniziran", velik ko tenk djeluje :)

BHT Ovisnik
Bas svi komentiramo na volvo forumu, prednji kraj uzasan, meni isti neki kineski Q7, dok je zadnji kraj vec lijep.
Al sreca pa to nije finalna verzija, nadam se da ce ipak biti ljepsi kada izađe
10556248_10152690315703781_1147063552390497473_n.jpg

Legend
pomalo, pomalo vise baca na mazdine modele sa ovim ravnim grilom i zakosenim farovima.. kako god, nista inovativno, vise mi izgledao kao facelift nego novi model.. doduse stedi se na svemu, pa i na inovaciji dizajna

BHT Ovisnik
Ma nije ni nalik faceliftu, nema nikako linije volva, osim stopa. XC je od 2002 isti,samo dozivio blagi facelift 2007 i dan danas se ovakav proizvodi:
VOLVOXC90-1231_3.jpg

Samo je XC60, inace sada najprodavaniji model volva prosle godine dobio novi model,nadam se da ce ipak na kraju ovaj xc90 malo sliciti njemu
VOLVO-XC60-5063_24.jpg

A ovo Boki srecom nije finalna verzija, bas je bila rasprava, pa sam malo citao o tom, jedina je to utjeha da ce mozda ipak biti drugaciji.

Član
Meni ovo izgledaju kao tvornicke slike, a posebno jer imaju slike u vise boja, bijeli, zlatni, crni, rekao bi da su to klasicne tvornicke slike novog modela.

Ne znam odakle ti info da nije finalna verzija...

BHT Ovisnik
Vise boja, svugdje iste tablice, sve je mislim PS osim ovog jednog jucer predstavljenog modela. Dok tek u 10om mj. ide predstavljanje za publiku i prodaja tek pocetkom iduce godine, tako da kazu jos nije finalna verzija. Bar to svi pricaju na volvo forumu.