Novi HU zadnji zvucnici nerade. pomoc

Novi HU zadnji zvucnici nerade. pomoc

Član
Eh ovako drug mi ima citroen xantiu 1.8 16v 98 god... kako je u njoj bio fabricki kass sve je radilo normalno , tj svi zvucnisi su radili , sada kako je stavio mp3 player nerade mu zadnji zvucnici u vratima ... gledali smo zvunici su ispravni ali nece da rade zato pitam vas u cemu je belaj i da li se moze popraviti i kako ...hvalaaa :icon_smile:

Član
ocito raspored polova na dzeku ne odgovara rasporedu na playeru. pregledajte i propratite koja gdje zica dodje i to zamijenite.

ako ti treba jos sta pitaj na PM

IGY

Član
jeli euro dzek, i na HU i na autu, ako jeste onda je sa zicama uredu
pogledaj jos, znam da zvuci glupo malo ali desavalo se i to raji da ti nije u opcijama na HU prebacenoi da sve ide naprijed, odnosno rear i front, left i right to podesi nek je sve na sredini pa pokusaj....

Član
IGY je napisao(la):
jeli euro dzek, i na HU i na autu, ako jeste onda je sa zicama uredu
pogledaj jos, znam da zvuci glupo malo ali desavalo se i to raji da ti nije u opcijama na HU prebacenoi da sve ide naprijed, odnosno rear i front, left i right to podesi nek je sve na sredini pa pokusaj....
Mogu ce i to sto kaze igy, jer sumljam da nije raspored zica isti ako je euro đek, jos ako je kakav dobar HU, pa imas hrpu opcija vjerujem da je do njega.... Ako ne rijesis napisi koji je HU, i pokusaj provjeriti ta 2x izlaza da li rade uopce sto bi trebali gurat te zvucnike otraga...

Član
Da da kod njega je euro dzek kao i na cd playeru...a nisam pogledao za zice i ako sam mislo da se nisu gdje ostetile ili slicno ali ipak....znaci sutra jos da vidim to sa dzekom...a na HU sam sve provjerio..opcije su ok sve... javim ovih dana u cemu je problem ako se rijesi...zz i hvala na idejama