D dino369 Član 23.11.2009 #1 Pozdrav svima, auta koja posjedujem su golf4 1.9 tdI, i meni draza Vectra C 1.8 benzin. Registrovao sam se jer me zanima dali u Sarajevu ima radnja za neke tuning dijelove za moju vektru.
Pozdrav svima, auta koja posjedujem su golf4 1.9 tdI, i meni draza Vectra C 1.8 benzin. Registrovao sam se jer me zanima dali u Sarajevu ima radnja za neke tuning dijelove za moju vektru.
cedic Član 23.11.2009 #5 pozz dobro dosao imas extra tuning majstora za opele u mostaru.pa ako te zanima mogu ti dat broj
D dino369 Član 23.11.2009 #8 cedic je napisao(la): pozz dobro dosao imas extra tuning majstora za opele u mostaru.pa ako te zanima mogu ti dat broj Kliknite za proširenje... Moze moze posalji mi na PM broj.
cedic je napisao(la): pozz dobro dosao imas extra tuning majstora za opele u mostaru.pa ako te zanima mogu ti dat broj Kliknite za proširenje... Moze moze posalji mi na PM broj.
D dino369 Član 23.11.2009 #11 M A R E X je napisao(la): Ime Godine To je obavezno :icon_smile: Kliknite za proširenje... Dino, 21. :123: Zahvaljujem svima na dobrodoslici
M A R E X je napisao(la): Ime Godine To je obavezno :icon_smile: Kliknite za proširenje... Dino, 21. :123: Zahvaljujem svima na dobrodoslici