Nova zadnja svjetla za pezoica.

Nova zadnja svjetla za pezoica.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Posto sam imao neki reedemption kupon na ebay (koji sam jos davno dobio, duga prica nebitno) da mi ne propadne, morao sam ga iskoristiti, te narucio ova svjetla

RL-PG-206-98-RWa.jpg

Tako da sam ih prakticno dobio dzaba. :) Jedva cekam da stignu pa da montiram i vidim kako to izgleda.

I kostali su fino - 430KM, ali eto, nisam platio parama (inace ih vjerovatno ne bih ni kupio drugacije). Bilo je i jeftinjaka, ali sigurno manje kvalitetnih, a posto sam taj bon morao iskoristiti na 1 artikal, onda sam uzeo ovo :D

Dvoumio sam se izmedju prednjih, na koje bih morao doplatiti jos parama, ako hocu neke bas kvalitene, ili zadnje na koje necu morati nista doplacivati. A posto sam jucer narucio Philips X-treme Power sijalice koje su H4 (a ne bi pasale u nove prednje farove da sam uzeo) propalo bi mi tih 40KM dodatno, pa je pao izbor na zadnja. A i prednja mozda budu nekad :) Pomalo.

Član
bas mi je drago da si narucio..a cjena je prevelka..al nece ih niko drugi imat u bosni i sire..a kakav je to kupon..sto si dobio

Ma trebao sam dobiti jedan refund za neku stvar koju sam davno narucio, pa nije dosla jedno 3 mjeseca, al je bio neki problem, pa mi paypal nije mogao poslati novac u BiH, pa su mi kao kompenzaciju dali taj bon (al ima rok trajanja do kada se moze iskoristiti, i to samo na 1 artikal, ako je jeftinije, ne vracaju kusur... ). U medjuvremenu stigla i ta stvar, tako da sam dobio i to i refund, koji sam eto sad iskoristio :D

Član
pa onda te i nije doso dzabe hhh...prije si ti puko pare..i tek sad dobio za nji..al kad si vec ti bio otpiso..onda je drugo..uglavnom..nek su ti sa srecom..i slikaj cim dodju da ih vidimo

Ne, ne, dobio sam to sto sam prvobitno narucio bio, samo je kasnilo 3 mjeseca. U medjuvremenu sam dobio taj refund :D Tako da imam oboje, i sad farovi dosli dzaba. :)

Budem slikao kad stignu. Nadam se cim prije, za 7-15 dana.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.