Ja iskreno ne kontam VAG nikako, pa sto bolan vis kopiraju iste modele, sve im isto izgleda od malog gradskog auta do luksuznih auta...
Ovo je potpuno ista nova skoda octavia, samo napravljena u manjoj verziji bez gepeka, isti klinac i u VW-u gdje je polo, golf passat tourareg isti, farovi isti, nazad slicni, sve im slicno, je li oni toliko stede, pa kad naprave jedno onda samo precirtavaj ili oni nemaju inspiracije nikako za crtati modele auta, pa da jedan ne lici na drugog...
Audi recimo
Skoda
Skodi fabii je recimo sve slicno na ovoj octavii, prednji gril, farovi, hauba, zadnji dio gepeka trokutasti dio kod tablice, stoplampe, obrve linija bocna na vratima, prag, retravizori, sve, sve, samo sto je manje auto... isto kod audia i VW se to moze primjetiti...
Da ne trpam vise slika, ali stvarno ne kontam to, jednom potrefe recimo izgleda na polu i odmah svi novi modeli lice jedan na drugog, i onda neko kad kupi touareg-a i onda ga ljudi hakaju imas malo veceg pola a dao tolike pare
Mislim jesu li njihovi inzinjeri izgubili inspiraciju zadnjiih godina ili oni bas toliko stede, pa kad nacrtaju jedan model onda samo kopiraj da sto vise skresu troskove i ustede...
Ja kod drugih prizovodjaca auta i ne vidim tolike slicnosti izmedju modela nize klase, srednje klase i vise klase, da lice toliko jedan na drugog... Vecinom su jako razliciti u izgledu...
Zaboravio sam napisati, nekad bi ljudi uzeli skuplje auto da se razlikuju od modela ispod, a na kraju daaa duplo vise para, dobije isto auto samo malo vece...