Član
E ovako imam nokiu 6131 i mjenjo sam na njoj teme sam sam napravio nekoliko dobrih al juče odem na youtube i vidim čojek ima na nokiji 6131 flash meni :icon_eek:sve animirano od ikona nadalje,http://youtube.com/watch?v=hbYMlNAULrI
ja jedino mogu ubaciti flash pozadinu ili čuvar ekrana,ali nemogu ubaciti flash kao pozadinu iza ikona jer nemogu nigdje naći takav program,
jel ima ko od vas temu sa Flash menijem za nokiu rezoulucija 240x320
meni pašu i od drugi nokia teme,tako npr na 6131 može se staviti od xpres music nokie orginalna tema ili sl. jer su rađene na istoj osnovi obe nokie .
Ili ako ko ima kakav sajt ili zna neki program za izradu flash temi,ja već tražim par dana al slabo se šta da naći nigdje onog ko na youtube
flash-a eto ako šta znate pišite
ja jedino mogu ubaciti flash pozadinu ili čuvar ekrana,ali nemogu ubaciti flash kao pozadinu iza ikona jer nemogu nigdje naći takav program,
jel ima ko od vas temu sa Flash menijem za nokiu rezoulucija 240x320
meni pašu i od drugi nokia teme,tako npr na 6131 može se staviti od xpres music nokie orginalna tema ili sl. jer su rađene na istoj osnovi obe nokie .
Ili ako ko ima kakav sajt ili zna neki program za izradu flash temi,ja već tražim par dana al slabo se šta da naći nigdje onog ko na youtube
flash-a eto ako šta znate pišite