Nokia 2710 Navigation Edition

Nokia 2710 Navigation Edition

Član
jel mozda zna neko kako da instt i skinem mape za ovaj telefon i imal ga ko kako se pokazuje imal kakvih gresaka jer ga planiram kupit

Član
koji software je na njemu

imas na forumu onu temu sa onom garin navigacijom, ona je besplatna, mozes pokusati s njom,, kod mene na E66 je dobro radila, i sada na N97 isto

Član
Orginalni nokijin nije garmin znaci telefon je nov nije koristen 20 min pokuso sam too ali izbaci mi poziciju ali ni puta nema ni nista ako mozete pomagajte ako nemognem nishh sutra treban vratit liku telefon a ako se sta uspije kupojem ga i kad se widimo castim picem

nokine mape njasre za nasu regiju, samo glavne saobracajnice, uzmi garmin i radi 100%, bitno je samo da imas prijem satelita kako treba i to je to, garmin+adria route i miran ;);)

Član
to sto si namjestio i dobio trenutnu poziciju bez mape i bilo cega je bilo i kod mene, jer nisam dobro odradio, kasnije mi je jusuf poslao neke svoje fajlove i nabacio sam to na mobitel i sve je radilo kako treba, moze na taj telefon sto posto;)

Član
golfxx je napisao(la):
Hvala Momci pokusavam pa cu javiti kad zavrsim jel moze ili ne

Ne pokušavaj uzalud... :)

Imam ja telefon, nebih ga zamijenuo ni za jedan na svijetu trenutno... baterija 7 dana, dizajn odličan... ostale karakteristike vidi na netu, pa vidi odgovara li za tvoje potrebe ;)

Što se navigacije tiče, koristi OVI od Nokie... BiH je skroz loša, samo ceste, pruge, rijeke i jezera ucrtani, ostalo slabo, samo glavne ulice u nekim gradovima... što se gradova oko graničnih prelaza tiče dobro su ucrtani jer su to valjda ljudi koji su razvijali kartu za HR uradili... HR je pokrivena do zadnjeg sela... i sve ostale države naravno... precizna je navigacija i brza je što se tiče spajanja sa satelitom jer posjeduje A-GPS podršku...

Član
antrax je napisao(la):
golfxx je napisao(la):
Hvala Momci pokusavam pa cu javiti kad zavrsim jel moze ili ne

Ne pokušavaj uzalud... :)

Imam ja telefon, nebih ga zamijenuo ni za jedan na svijetu trenutno... baterija 7 dana, dizajn odličan... ostale karakteristike vidi na netu, pa vidi odgovara li za tvoje potrebe ;)

Što se navigacije tiče, koristi OVI od Nokie... BiH je skroz loša, samo ceste, pruge, rijeke i jezera ucrtani, ostalo slabo, samo glavne ulice u nekim gradovima... što se gradova oko graničnih prelaza tiče dobro su ucrtani jer su to valjda ljudi koji su razvijali kartu za HR uradili... HR je pokrivena do zadnjeg sela... i sve ostale države naravno... precizna je navigacija i brza je što se tiče spajanja sa satelitom jer posjeduje A-GPS podršku...

OKK Hwala druzee odlucio sam da ga kupim hvala vama svima na odgovorioma