elmir Član 10.11.2010 #2 bas si me izivcirao sav se tresem od huje, sreca pade mi na um ctrl+alt+delete ali malo kasno, sav se tresem
bas si me izivcirao sav se tresem od huje, sreca pade mi na um ctrl+alt+delete ali malo kasno, sav se tresem
D_cash Član 10.11.2010 #3 hahah eh meni je to palo nakon 20 sek.. ali dobar fazonn hahaha >D samo sss....neka i drug probaju >D
hahah eh meni je to palo nakon 20 sek.. ali dobar fazonn hahaha >D samo sss....neka i drug probaju >D
elmir Član 10.11.2010 #7 ado_d je napisao(la): ma samo drzis enter dok ne prodje:lol: :lol: Kliknite za proširenje... pokusao, ali vrti non stop u krug, 3x sam okrenuo.. grrrrrrrrrrr
ado_d je napisao(la): ma samo drzis enter dok ne prodje:lol: :lol: Kliknite za proširenje... pokusao, ali vrti non stop u krug, 3x sam okrenuo.. grrrrrrrrrrr
GOLF TZ Član 11.11.2010 #8 kod mene doslo zelite li sprijeciti nove dijaloge nesto tako...ja klikno da i ono odmah izaslo... u pitanju je google chrome...
kod mene doslo zelite li sprijeciti nove dijaloge nesto tako...ja klikno da i ono odmah izaslo... u pitanju je google chrome...
ado_d Član 11.11.2010 #9 elmir je napisao(la): ado_d je napisao(la): ma samo drzis enter dok ne prodje:lol: :lol: Kliknite za proširenje... pokusao, ali vrti non stop u krug, 3x sam okrenuo.. grrrrrrrrrrr Kliknite za proširenje... pa ima 600 tih prozorcica. kad se zavrsi otvori ti stranicu.
elmir je napisao(la): ado_d je napisao(la): ma samo drzis enter dok ne prodje:lol: :lol: Kliknite za proširenje... pokusao, ali vrti non stop u krug, 3x sam okrenuo.. grrrrrrrrrrr Kliknite za proširenje... pa ima 600 tih prozorcica. kad se zavrsi otvori ti stranicu.
punisher Član 11.11.2010 #10 kako ove stvari na ***** idu, odma bi te kod sv.petra poslo, ta nije nam 10 godina ::
D_cash Član 11.11.2010 #12 haah vidim forum postao monoton...pa reko da malo nasmijem (izivciram ) raju... >P